Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Trainer Magath moet Hertha BSC voor degradatie behoeden

Trainer Magath moet Hertha BSC voor degradatie behoeden

BERLIJN (ANP) - Trainer Felix Magath moet Hertha BSC voor degradatie uit de Bundesliga behoeden. De 68-jarige oefenmeester is de vervanger van Tayfun Korkut, die zondag na drie maanden alweer ontslagen werd.

Hertha leed zaterdag bij Borussia Mönchengladbach de vijfde nederlaag op rij (2-0) en zakte naar de voorlaatste plaats van de ranglijst van de Bundesliga. Eind november vorig jaar werd Korkut aangesteld als opvolger van de Hongaar Pál Dárdai, die verantwoordelijk werd gehouden voor de slechte start van het seizoen.

Magath was eerder trainer bij onder meer Hamburger SV, Werder Bremen. 1. FC Nürnberg, Eintracht Frankfurt, VfB Stuttgart, Bayern München en VfL Wolfsburg.

Bij Hertha staan de Nederlanders Jurgen Ekkelenkamp en Deyovaisio Zeefuik onder contract. Zeefuik wordt momenteel verhuurd aan Blackburn Rovers.

Meer uit Voetbal

Icardi schiet Galatasaray naar Turkse landstitel

KONYA (ANP) - Galatasaray heeft voor het tweede jaar op rij de Turkse landstitel gewonnen. Het elftal van coach Okan Buruk had in de laatste competitiewedstrijd bij Konyaspor genoeg aan een punt, maar won met 3-1.

6 minuten geleden
Duel tussen FC Utrecht en Go Ahead even stilgelegd om vuurwerk

UTRECHT (ANP) - De wedstrijd tussen FC Utrecht en Go Ahead Eagles voor deelname aan Europees voetbal is in de slotfase tijdelijk stilgelegd. Scheidsrechter Allard Lindhout besloot daartoe nadat supporters van beide clubs vuurwerk naar elkaar hadden gegooid.

13 minuten geleden
AS Roma kan Champions League na zege Atalanta vergeten

BERGAMO (ANP) - AS Roma doet komend seizoen niet mee aan de Champions League. Het elftal van trainer Daniele De Rossi had nog een kans op een ticket, maar dan had Atalanta in de Serie A als vijfde moeten eindigen. Atalanta versloeg Torino echter met 3-0 en is daardoor verzekerd van minimaal de vierde plek. Het aantal Champions League-deelnemers uit Italië blijft nu 'beperkt' tot vijf: Internazionale, AC Milan, Juventus, Atalanta en Bologna.

18 minuten geleden
Southampton verslaat Leeds en promoveert naar Premier League

LONDEN (ANP) - Southampton speelt volgend seizoen weer in de Premier League. In de promotiewedstrijd op Wembley versloeg de club Leeds met 1-0, waardoor Southampton na één seizoen alweer terug is op het hoogste niveau van Engeland.

2 uur geleden
NEC'er Chery (35) maakt overstap naar Antwerp

ANTWERPEN (ANP) - Tjaronn Chery speelt vanaf komend voetbalseizoen voor Antwerp. De Belgische club neemt de 35-jarige aanvallende middenvelder over van Maccabi Haifa, dat Chery sinds januari aan NEC verhuurde.

4 uur geleden
Sterspeler Mbappé verlaat PSG met opgeheven hoofd

LILLE (ANP) - Kylian Mbappé is blij dat hij Paris Saint-Germain met opgeven hoofd kan verlaten. De 25-jarige sterspeler versloeg met zijn ploeg Olympique Lyon in de Franse bekerfinale (2-1) dankzij doelpunten van Ousmane Dembélé en Fabián Ruiz (2-1).

11 uur geleden
Real Madrid in laatste thuiswedstrijd Kroos gelijk tegen Betis

MADRID (ANP) - Toni Kroos heeft op grootse wijze afscheid genomen van het publiek van Real Madrid. De 34-jarige Duitser kreeg in zijn laatste thuiswedstrijd voor de Spaanse club een staande ovatie toen hij in de 87e minuut werd gewisseld. Ploeggenoten omhelsden Kroos voordat hij naar de kant ging.

21 uur geleden