Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Trainer Frank verlengt contract bij Brentford tot 2027

Trainer Frank verlengt contract bij Brentford tot 2027

BRENTFORD (ANP) - Brentford heeft het contract van trainer Thomas Frank verlengd. De Deen is nu tot medio 2027 aan de huidige nummer 10 van de Premier League verbonden. Zijn oude verbintenis liep tot de zomer van 2025.

De 49-jarige Frank is sinds 2018 hoofdtrainer van Brentford, waarmee hij vorig jaar naar de Premier League promoveerde. Brentford eindigde het afgelopen seizoen als dertiende in de hoogste Engelse voetbalcompetitie.

Frank was van 2016 tot 2018 assistent-coach van Brentford, dat maandag in actie komt tegen Tottenham Hotspur.

Meer uit Voetbal

Guardiola wil historie schrijven met Manchester City

MANCHESTER (ANP/RTR) - Manchester City heeft een historische prestatie voor het grijpen in het Engelse voetbal. De club kan dit seizoen voor de vierde keer op rij de titel veroveren in de Premier League en dat is een club niet eerder gelukt.

33 minuten geleden
Blessure Aké lijkt mee te vallen, maar onzeker voor Spurs

MANCHESTER (ANP) - De blessure van Nathan Aké lijkt niet ernstig. Trainer Pep Guardiola van Manchester City zei in een persconferentie dat de verdediger zich zondag al een stuk beter voelde en maandag mogelijk al weer kan trainen. Hij liet zich niet uit over de inzetbaarheid van Aké dinsdag in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

1 uur geleden
Oranje-international Miedema na zeven jaar weg bij Arsenal

LONDEN (ANP) - Vivianne Miedema vertrekt bij Arsenal. De 27-jarige spits van Oranje kwam zeven jaar lang uit voor de Londense club en heeft een aflopend contract.

2 uur geleden
Maduro volgt Pastoor op als trainer Almere City FC

ALMERE (ANP) - Hedwiges Maduro begint bij Almere City FC aan zijn eerste klus als hoofdtrainer. Dat melden bronnen. De achttienvoudig international van Oranje komt over van Ajax, waar hij als assistent bij het eerste elftal werkt. Bij Almere is Maduro de opvolger van Alex Pastoor, die een maand geleden bekendmaakte na dit seizoen te vertrekken.

2 uur geleden
Almere-speler Post (35) beëindigt profloopbaan

ALMERE (ANP) - Danny Post stopt na dit seizoen als profvoetballer. De 35-jarige middenvelder heeft een aflopend contract bij Almere City FC, waar hij dit seizoen in de competitie slechts één keer in actie kwam. Op 13 augustus maakte hij tegen FC Twente het eerste doelpunt van Almere in de Eredivisie.

4 uur geleden
NAC geeft elftalleider waarschuwing voor 'onacceptabel gedrag'

BREDA (ANP) - NAC Breda heeft elftalleider John Karelse een officiële waarschuwing gegeven. De oud-doelman van de club misdroeg zich vrijdag na afloop van de uitwedstrijd tegen TOP Oss.

4 uur geleden
Utrecht huurt aanvaller Descotte ook komend seizoen van Charleroi

UTRECHT (ANP) - Anthony Descotte speelt ook komend seizoen bij FC Utrecht. De club huurt de 20-jarige Belgische aanvaller opnieuw van Charleroi. FC Utrecht is ook een optie tot koop overeengekomen.

5 uur geleden