Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Topschutter Doncic weer op dreef voor basketballers Mavericks

Topschutter Doncic weer op dreef voor basketballers Mavericks

SAN ANTONIO (ANP) - Basketballer Luka Doncic was opnieuw goud waard voor Dallas Mavericks in de NBA. De Sloveen maakte 51 punten voor zijn club in de nipt gewonnen wedstrijd tegen San Antonio Spurs: 126-125. Doncic bezorgde zijn ploeg de winst door twee rake vrije worpen in de laatste seconden van het duel te benutten.

Doncic is in de vorm van zijn leven. Hij kwam onlangs al tot een opzienbarende prestatie door tegen New York Knicks maar liefst 60 punten te maken, 21 rebounds te pakken en 10 assists te geven. Het was de zesde zege op rij voor Dallas Mavericks, dat in de stand van de westelijke divisie naar de vierde plaats is opgerukt.

Bij San Antonio Spurs was Keldon Johnson topschutter met 30 punten. De ploeg draait een moeizaam seizoen en staat op de veertiende en voorlaatste plaats in de westelijke divisie.

Meer uit Sport

Stoïcijnse De Jong had 'bal aan touwtje' op Roland Garros

PARIJS (ANP) - Jesper de Jong was zondag stoïcijns en fitter dan zijn tegenstander. Dat zei de tennisser na zijn debuut in het hoofdschema van Roland Garros. Hij versloeg verrassend de Brit Jack Draper in vijf sets: 7-5 6-4 6-7 (3) 3-6 6-3.

1 uur geleden
Giro-zege maakt Pogacar sprakeloos

ROME (ANP) - Tadej Pogacar won al twee keer de Tour de France maar was toch weer even sprakeloos na zijn eerste eindzege in de Giro d'Italia. "Wat kan ik zeggen, mijn gevoel is moeilijk te omschrijven", zei de Sloveen in het flashinterview, kort voordat hij in Rome zijn laatste roze trui in ontvangst mocht nemen.

2 uur geleden
Hattrick wielrenster Wiebes in RideLondon Classique

LONDEN (ANP) - Lorena Wiebes heeft met overmacht de Britse wielerkoers RideLondon Classique gewonnen. De renster van SD Worx-Protime won de derde en laatste etappe met finish op The Mall bij Buckingham Palace, de plek waar Marianne Vos in 2012 haar olympische titel veroverde.

3 uur geleden
Pogacar wint bij debuut Giro d'Italia, slotrit voor Merlier

ROME (ANP) - Tadej Pogacar heeft bij zijn eerste deelname meteen de Giro d'Italia gewonnen. De eindzege van de Sloveen van UAE Team Emirates kwam de afgelopen weken nooit in gevaar nadat hij op de tweede dag met winst in een bergrit de roze leiderstrui had veroverd. Pogacar won uiteindelijk zes ritten waaronder de voorlaatste met tweemaal de beklimming van de Monte Grappa.

3 uur geleden
De Jong verrast Brit Draper en bereikt tweede ronde Roland Garros

PARIJS (ANP) - Jesper de Jong heeft bij zijn debuut op Roland Garros de tweede ronde bereikt. De tennisser uit Hoofddorp versloeg in de eerste ronde de Brit Jack Draper in een lange, door regen onderbroken, vijfsetter: 7-5 6-4 6-7 (3) 3-6 6-3. De 23-jarige De Jong bereikte via de kwalificaties het hoofdtoernooi en is nu nog de nummer 176 van de wereld. Draper bezet de 39e plaats op de wereldranglijst.

4 uur geleden
Leclerc denkt na zege op thuiscircuit aan overleden vader

MONACO (ANP) - De zege op zijn thuiscircuit in de Formule 1 deed Monegask Charles Leclerc veel. De 26-jarige rijder van Ferrari startte twee keer eerder van poleposition, maar wist toen niet te winnen.

4 uur geleden
Hockeyers Kampong grijpen landstitel tegen Rotterdam

UTRECHT (ANP) - De hockeyers van Kampong zijn na zes jaar weer kampioen van Nederland. Over twee wedstrijden werd Rotterdam met 4-3 verslagen in de finale van de play-offs. In Utrecht werd het zondag 2-2, terwijl het zaterdag in Rotterdam nog 2-1 werd voor Kampong.

4 uur geleden