Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tim Hofman voor de tweede keer uitgeroepen tot beste presentator

Tim Hofman voor de tweede keer uitgeroepen tot beste presentator

HILVERSUM (ANP) - Tim Hofman heeft voor de tweede keer de Televizier-Ster voor beste presentator gewonnen. Hofman, die de prijs ook in 2020 in ontvangst mocht nemen, kreeg het beeldje donderdagavond overhandigd tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

De categorie is dit jaar voor het eerst genderneutraal. De afgelopen jaren werd er bij de prijs onderscheid gemaakt tussen presentatoren en presentatrices. Dit jaar waren ook Raven van Dorst en André van Duin genomineerd. Laatstgenoemde ging er vorig jaar met de Ster voor presentator vandoor. Nikkie de Jager won toen de laatste Televizier-Ster Presentatrice.

Hofman viel donderdag ook al in de prijzen met zijn onlineserie BOOS. De reeks won de nieuwe Televizier-Ster Impact, voor een programma dat het afgelopen jaar iets heeft losgemaakt in de samenleving. De BNNVARA-serie kreeg de prijs over de aflevering over het seksueel grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

Meer uit Binnenland

Zeeland geeft subsidie voor bescherming tegen wolven

MIDDELBURG (ANP) - Zeeuwse eigenaren van landbouwhuisdieren kunnen tijdelijk een subsidie aanvragen voor het nemen van maatregelen om een wolvenaanval te voorkomen. De provincie Zeeland stelt daarvoor 95.000 euro beschikbaar.

3 minuten geleden
Roosendaal werkt aan opvang voor 300 asielzoekers

ROOSENDAAL (ANP) - In de buurt van het Brabantse dorp Heerle moet een noodopvang voor ongeveer driehonderd asielzoekers verrijzen. Het is de bedoeling dat de locatie maximaal vier jaar in gebruik is.

17 minuten geleden
Kabinet wil strengere regels voor onder meer scootmobielen

DEN HAAG (ANP) - De regels rond scootmobielen en andere voertuigen voor mensen met een lichamelijke beperking moeten strenger, vindt het kabinet. Demissionair minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) schrijft dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer dat hij werkt aan een nieuw "kader voor gehandicaptenvoertuigen". Harbers overweegt de voertuigen op te splitsen in een snellere en een langzamere categorie.

19 minuten geleden
Gijs Staverman stopt met programma op NPO Radio 2

HILVERSUM (ANP) - Gijs Staverman is vanaf 1 juni niet meer te horen op NPO Radio 2 en vertrekt ook bij zijn omroep KRO-NCRV. Een woordvoerder van de omroep bevestigt de stap van de presentator na een bericht hierover van De Gelderlander.

1 uur geleden
Acht jaar cel voor doodrijden gezin in Rotterdam

ROTTERDAM (ANP) - De 30-jarige Suraj A. uit Den Haag is veroordeeld tot acht jaar gevangenisstraf voor het veroorzaken van het dodelijke ongeluk dat op tweede kerstdag 2022 in Rotterdam een gezin het leven kostte.

1 uur geleden
Hoge Raad: veroordeling moordenaars advocaat Wiersum definitief

DEN HAAG (ANP) - De veroordeling van de twee mannen die advocaat Derk Wiersum hebben vermoord, is definitief. Dat heeft de Hoge Raad dinsdag bepaald. Het Amsterdamse gerechtshof veroordeelde Moreno B. (35) en Giërmo B. (40, geen familie) vorig jaar tot dertig jaar gevangenisstraf.

2 uur geleden
Hoofdkantoor Babboe Amersfoort veilig, brand niet overgeslagen

AMERSFOORT (ANP) - Het hoofdkantoor van Babboe in Amersfoort is gered, meldt een woordvoerder van de veiligheidsregio. Eerder dinsdag dreigde een brand vanuit een ander pand over te slaan naar het kantoor van de bakfietsproducent.

2 uur geleden