Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tennisster Hartono bereikt hoofdtoernooi in Thailand

Tennisster Hartono bereikt hoofdtoernooi in Thailand

HUA HIN (ANP) - Tennisster Arianne Hartono heeft zich op een WTA-toernooi in de Thaise stad Hua Hin verzekerd van een plek in het hoofdschema. De nummer 2 van Nederland versloeg in de tweede en laatste kwalificatieronde de Australische Daria Saville, de nummer 152 van de wereld: 7-5 6-3. Hartono staat vier plekken hoger op de wereldranglijst.

De 27-jarige Hartono wist zich begin dit jaar niet te plaatsen voor het hoofdtoernooi van de Australian Open. Ze verloor in Melbourne in de tweede kwalificatieronde.

De tegenstander van Hartono in het hoofdtoernooi is nog niet bekend.

Meer uit Sport

Chileen Jarry verslaat Paul en treft Zverev in eindstrijd in Rome

ROME (ANP) - De Chileense tennisser Nicolás Jarry heeft zich ten koste van de Amerikaan Tommy Paul geplaatst voor de finale van het graveltoernooi van Rome. De nummer 24 van de wereld was in drie sets te sterk voor de mondiale nummer 16: 6-3 6-7 (3) en 6-3.

25 minuten geleden
Dopingschorsing van zes jaar voor langeafstandsloper Kwemoi

MONACO (ANP/RTR) - De Keniaanse langeafstandsloper Rodgers Kwemoi is voor zes jaar geschorst na achttien gevallen van bloeddoping. Dat meldt de onafhankelijke dopingautoriteit in de atletiek AIU.

2 uur geleden
Nederlandse triatleten op gemengde estafette naar de Spelen

HUATULCO (ANP) - De Nederlandse triatleten hebben tijdens de wereldbekerwedstrijd in het Mexicaanse Huatulco een olympisch ticket bemachtigd op de gemengde estafette. Mitch Kolkman, Barbara de Koning, Richard Murray en Rachel Klamer eindigden als tweede en dat was net voldoende voor plaatsing.

4 uur geleden
Djokovic accepteert wildcard voor ATP 250-toernooi in Genéve

GENÈVE (ANP) - Novak Djokovic heeft de laatste wildcard geaccepteerd voor het ATP 250-graveltoernooi in het Zwitserse Genève dat vanaf 19 mei wordt gespeeld. Een week later begint Roland Garros, waar de Servische nummer 1 van de wereld zijn titel verdedigt.

4 uur geleden
Verstappen zevende in tweede vrije training op Imola

IMOLA (ANP) - Max Verstappen heeft ook bij de tweede vrije training van de Grote Prijs van Emilia-Romagna geen topnotering gehaald. De drievoudig Formule 1-wereldkampioen van Red Bull zette op het circuit van Imola de zevende tijd neer. Hij was eerder op de dag vijfde in de eerste vrije training.

5 uur geleden
Sprinter Milan voor de derde keer de beste in Giro d'Italia

CENTO (ANP) - Wielrenner Jonathan Milan heeft zijn derde etappezege in de Ronde van Italië geboekt. De Italiaanse sprinter van Lidl-Trek was in de dertiende etappe van Riccione naar Cento na 179 kilometer overduidelijk de beste in de massasprint. Hij bleef Stanislaw Aniolkowski uit Polen en de Duitser Phil Bauhaus voor. Tim van Dijke van Visma - Lease a Bike eindigde als vierde.

6 uur geleden
Vollering beste bij aankomst bergop in Ronde van Burgos

ALTO DE ROSALES (ANP) - Demi Vollering heeft de tweede etappe van de Ronde van Burgos gewonnen. De 27-jarige Nederlands kampioene van SD Worx-Protime was in de etappe van Briviesca naar Alto de Rosales de beste na 123 kilometer. Vollering wist op de aankomst bergop de Franse Évita Muzic en landgenote Karlijn Swinkels voor te blijven.

7 uur geleden