Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tennisster Badosa komt niet met WTA-titel naar Den Bosch

Tennisster Badosa komt niet met WTA-titel naar Den Bosch

CHARLESTON (ANP) - Tennisster Paula Badosa reist niet met een WTA-titel op zak af naar Den Bosch. De Spaanse, vrijdag en zaterdag de tegenstander van Nederland in de Billie Jean King Cup, verloor in Charleston in de kwartfinales nipt van de Zwitserse Belinda Bencic.

De 24-jarige Badosa, de nummer 3 van de wereld, verloor op het graveltoernooi in de Verenigde Staten met 2-6 7-6 (2) 6-4 van de Zwitserse Belinda Bencic, de regerend olympisch kampioene. De partij duurde 2 uur en 47 minuten.

Badosa is over een week de kopvrouw van de Spaanse ploeg. Haar landgenote Garbiñe Muguruza meldde zich af voor de ontmoeting in de Maaspoort. De Nederlandse ploeg wordt aangevoerd door Arantxa Rus.

Bencic neemt het in Charleston bij de laatste vier op tegen de Russin Jekaterina Aleksandrova. De andere halve eindstrijd gaat tussen de Amerikaanse Amanda Anisimova en Ons Jabeur uit Tunesië.

Meer uit Sport

Van Gerwen verliest weer van Humphries en ligt uit Premier League

LONDEN (ANP) - Darter Michael van Gerwen ligt uit de Premier League. In de halve finale van de play-offs redde de Nederlander het niet tegen regerend wereldkampioen Luke Humphries: 10-5. Tiener Luke Littler is later op donderdag de tegenstander van Humphries in de finale. Hij versloeg Michael Smith.

8 uur geleden
Volleyballers tonen veerkracht en verslaan Turkije in vijf sets

ANTALYA (ANP) - De Nederlandse volleybalmannen hebben hun eerste zege in de Nations League binnen. Het team van bondscoach Roberto Piazza won in Antalya met 3-2 van Turkije. Oranje toonde veerkracht, want de eerste twee sets gingen met duidelijke cijfers naar de Turken: 19-25 20-25 25-18 25-21 15-9.

9 uur geleden
Griekspoor niet opgewassen tegen Djokovic in Genève

GENÈVE (ANP) - Tallon Griekspoor is er bij het tennistoernooi van Genève niet in geslaagd om zijn kwartfinale te winnen van Novak Djokovic. De Nederlander ging in aanloop naar Roland Garros, de tweede grand slam van het jaar, met 7-5 6-1 onderuit tegen de mondiale nummer 1.

11 uur geleden
Media: F1-coureur Sainz niet van Ferrari naar Mercedes

BRACKLEY (ANP) - Formule 1-coureur Carlos Sainz stapt niet over van Ferrari naar Mercedes. Dat schrijven meerdere media. De Spanjaard moet op zoek naar een nieuw stoeltje in de koningsklasse van de autosport, omdat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton na dit seizoen naar Ferrari gaat.

11 uur geleden
Wielrenner Nys wint openingsetappe in Noorwegen, Van Aert terug

OSLO (ANP/BELGA) - Thibau Nys in de Ronde van Noorwegen naar de ritzege gesprint. De Belgische renner was op voorhand al favoriet voor de winst in de openingsetappe. Zijn landgenoot Wout van Aert maakte na weken blessureleed zijn rentree in het peloton.

11 uur geleden
Winnende Merlier: mijn haters zullen ontgoocheld zijn

PADOVA (ANP/BELGA) - Tim Merlier liet met winst in de achttiende etappe van de Ronde van Italië zien dat hij ook tegen het einde van een grote wielerkoers kan winnen. De Belg van het team Soudal - QuickStep stond er tot dusverre een beetje om bekend vooral in de beginetappes toe te slaan. "Mijn haters zullen ontgoocheld zijn", zei Merlier met een grijns in finishplaats Padova.

12 uur geleden
Wielrenner Merlier sprint naar tweede zege in Ronde van Italië

PADOVA (ANP/BELGA) - Wielrenner Tim Merlier heeft zijn tweede ritzege in de Ronde van Italië binnen. De 31-jarige Belg van Soudal - QuickStep was in de 178 kilometer lange achttiende etappe van Fiera di Primiero naar Padova de snelste in de massasprint.

13 uur geleden