Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tennisser Van de Zandschulp bereikt tweede ronde in Miami

Tennisser Van de Zandschulp bereikt tweede ronde in Miami

MIAMI (ANP) - Tennisser Botic van de Zandschulp heeft de tweede ronde van het masterstoernooi van Miami bereikt. De 28-jarige Veenendaler won in twee sets van de Australiër Rinky Hijikata: 7-5 7-6 (3).

Van de Zandschulp treft in de tweede ronde de als veertiende geplaatste Fransman Ugo Humbert, die een bye had in de eerste ronde.

Meer uit Sport

Girmay kopman Intermarché in Giro, debuut Van Sintmaartensdijk

VENARIA REALE (ANP) - Biniam Girmay is de kopman van Intermarché-Wanty in de komende Ronde van Italië. De 24-jarige Eritreeër rijdt zijn tweede Giro. In 2022 nam hij voor het eerst deel en won toen de tiende rit naar Jesi.

3 uur geleden
Alcaraz en Sinner bereiken in drie sets kwartfinales Madrid

MADRID (ANP) - Een finale tussen tennissers Jannik Sinner en Carlos Alcaraz blijft bij het masterstoernooi van Madrid nog altijd mogelijk. De nummers 1 en 2 van de plaatsingslijst hadden het in de achtste finales allebei lastig, maar wonnen wel.

4 uur geleden
Wielrenster Vos oppermachtig in massasprint Vuelta

TERUEL (ANP) - Wielrenster Marianne Vos heeft de derde etappe van de Vuelta voor vrouwen gewonnen. De 36-jarige Nederlandse van Visma - Lease a Bike was na een rit over 131 kilometer oppermachtig in de massasprint. Landgenote Charlotte Kool eindigde op afstand als tweede.

5 uur geleden
Favoriete Swiatek opnieuw naar laatste vier in Madrid

MADRID (ANP) - Iga Swiatek staat opnieuw in de halve eindstrijd van het graveltoernooi van Madrid. De als eerste geplaatste Poolse moest tegen de Braziliaanse Beatriz Haddad Maia de eerste set afstaan, maar won wel: 4-6 6-0 6-2.

7 uur geleden
Formule 1 nog zeker vijf jaar bij Viaplay

LONDEN (ANP) - De races in de Formule 1 zijn in Nederland ook de komende vijf jaar te zien via Viaplay. De organisatie achter de belangrijkste klasse in de autosport en de Zweedse streamingdienst hebben de verlenging, die ook geldt voor Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland, bevestigd.

9 uur geleden
Favoriet Pogacar kent ploeggenoten voor Giro

VENARIA REALE (ANP) - Tadej Pogacar kent zijn ploeggenoten bij UAE Team Emirates voor de aanstaande Giro d'Italia. Naast helpers voor in de bergen telt het team één sprinter, de Colombiaan Juan Sebastián Molano. De Portugees Rui Oliveira moet hem in de laatste kilometers van de sprintetappes bijstaan.

9 uur geleden
Alaphilippe debuteert bij Soudal Quick-Step in Giro

BRUSSEL (ANP) - Julian Alaphilippe maakt dit jaar zijn debuut in de Giro d'Italia. De ervaren Fransman, tweevoudig wereldkampioen op de weg, is opgenomen in de selectie van de Belgische wielerploeg Soudal Quick-Step. Van Alaphilippe (31) en de Belgische sprinter Tim Merlier wordt verwacht dat ze zich in de strijd om de etappezeges kunnen mengen, meldt de ploeg in een begeleidend persbericht.

10 uur geleden