Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Tennisser Griekspoor laat masterstoernooi Miami schieten

Tennisser Griekspoor laat masterstoernooi Miami schieten

INDIAN WELLS (ANP) - Tallon Griekspoor is van plan het masterstoernooi van Miami te laten schieten. De nummer 39 van de wereld kiest ervoor om na Indian Wells een rust- en trainingsperiode in te lassen en zich op het gravelseizoen voor te bereiden.

Het masterstoernooi van Indian Wells begint volgende week. Twee weken later volgt het toernooi van Miami. Wanneer spelers vroegtijdig worden uitgeschakeld op Indian Wells hebben ze een lange periode in de Verenigde Staten te overbruggen. Griekspoor kiest er daarom vooralsnog voor na Indian Wells huiswaarts te keren. Dat plan kan nog gewijzigd worden. Aangezien Indian Wells en Miami verplichte toernooien zijn, krijgt hij bij zijn puntentotaal een 0-score.

Griekspoor begint op 3 april aan het gravelseizoen, in het Marokkaanse Marrakech of het Portugese Estoril. In aanloop naar de graveltoernooien wil hij ook een periode van rust inlassen om volledig te kunnen herstellen van de pijntjes die hij heeft overgehouden aan de eerste twee maanden van het seizoen.

Begin dit jaar pakte de 26-jarige Griekspoor de titel in het Indiase Pune. Op de Australian Open haalde hij de derde ronde. Vorige maand verraste hij op het ABN AMRO Open met een plek in de halve eindstrijd.

Meer uit Sport

Djokovic troeft Verstappen af in uitreiking Oscars van de sport

MADRID (ANP) - Max Verstappen heeft naast zijn tweede Oscar van de sport gegrepen. De drievoudig wereldkampioen in de Formule 1 zag tijdens de uitreiking van de prestigieuze Laureus Awards in Madrid het begeerde zilveren beeldje naar tennisser Novak Djokovic gaan.

8 uur geleden
Rolstoeltennisster De Groot wint prestigieuze Oscar van de sport

MADRID (ANP) - Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de Oscar gewonnen voor sporter van het jaar met een beperking. De 27-jarige Woerdense kreeg het bijbehorende zilveren beeldje bij de uitreiking van de prestigieuze Laureus Awards in Madrid.

8 uur geleden
Wielrenster Wiebes verlengt contract bij SD Worx - Protime

ANTWERPEN (ANP) - Wielrenster Lorena Wiebes heeft haar contract bij SD Worx - Protime verlengd tot en met 2028. De 25-jarige sprintster had nog een verbintenis tot en met 2025.

10 uur geleden
Discuswerpster Van Daalen geplaatst voor Olympische Spelen

RAMONA (ANP) - Atlete Alida van Daalen heeft voldaan aan de olympische limiet bij het discuswerpen. De 22-jarige Rotterdamse kwam afgelopen weekeinde bij werpwedstrijden in het Amerikaanse Ramona tot 66,31 meter, ruim boven de vereiste 64,50 meter.

10 uur geleden
Schaatsster Leerdam bevestigt vertrek bij Schaatsteam Jumbo

HEERENVEEN (ANP) - Jutta Leerdam heeft haar vertrek bij Schaatsteam Jumbo bevestigd. "Ik wil jullie laten weten dat ik komend seizoen niet meer in het geel zal schaatsen. Ik heb iets anders nodig op dit moment in mijn carrière", schreef de 25-jarige meervoudig wereldkampioene op Instagram.

11 uur geleden
Schaatsploeg Jumbo staakt onderhandelingen met Leerdam definitief

HEERENVEEN (ANP) - Schaatsteam Jumbo gaat niet verder met schaatsster Jutta Leerdam. De ploeg van Jac Orie en Sven Kramer heeft de onderhandelingen met de meervoudig wereldkampioene over verlenging van het aflopende contract definitief gestaakt, bevestigt de ploeg berichtgeving in De Telegraaf.

12 uur geleden
Turnster Lieke Wevers maakt bij EK internationale rentree

ROTTERDAM (ANP) - Turnster Lieke Wevers (32) is door bondscoach Jeroen Jacobs opgenomen in de selectie voor de EK turnen in het Italiaanse Rimini. De tweevoudig olympiër maakt zodoende begin mei haar rentree op het internationale podium.

13 uur geleden