Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ten Hag baalt van 'onnodige nederlaag' van Ajax

Ten Hag baalt van 'onnodige nederlaag' van Ajax

GETAFE (ANP) - Trainer Erik ten Hag baalde van de nederlaag van Ajax bij Getafe (2-0). "Dit is een slecht perspectief voor de return van komende donderdag in Amsterdam", zei hij.

"We zijn te weinig in ons spel gekomen", analyseerde Ten Hag. "We konden onze vrije man niet vinden en leden veel te veel balverlies. Daardoor liepen we steeds achter de feiten aan. We hebben Getafe sterk gemaakt. Getafe is een lastige ploeg. Maar wij hebben Getafe groot gemaakt."

Ajax liet zich provoceren door Getafe, dat echt alles deed om de bezoekers uit het spel te halen. "Maar dat wisten we", zei Ten Hag. "Ze staan niet voor niets derde in Spanje. Ze winnen hier van grote ploegen. Maar wij hebben grote fouten gemaakt. Dat mag niet."

Balen

Ten Hag baalde van de manier waarop Perr Schuurs in blessuretijd de 2-0 inleidde. "Perr weet ook wel dat dit niet goed was. Dat mag niet." De trainer zag een gefrustreerde Babel tot twee keer toe een fopduik van een tegenstander nadoen. "Dat verwacht ik niet van een ervaren speler."

"We geven nooit op en zullen donderdag alles geven tegen Getafe", beloofde Ten Hag. "Maar eerst moet de blik op de wedstrijd van zondag tegen Heracles."

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Voetbal

Verdediger Faye verlengt contract bij Sparta

ROTTERDAM (ANP) - Lassana Faye voetbalt ook volgend seizoen voor Sparta Rotterdam. De 21-jarige linksback heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd.

1 uur geleden
Voetballers van Southampton leveren in tijdens coronacrisis

SOUTHAMPTON (ANP) - De voetballers en technische staf van Southampton leveren in april, mei en juni een deel van het salaris in om de club tegemoet te komen in de financiële gevolgen van de coronacrisis.

1 uur geleden
Nieuw plan om De Kuip van derde ring te voorzien

ROTTERDAM (ANP) - Als de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord niet doorgaat, is er alsnog de mogelijkheid om De Kuip uit te breiden. Dat stellen ondernemers die eerder ook betrokken waren bij het renovatieplan Red de Kuip dat het in 2014 niet haalde. Tegen NRC laten ze weten dat donderdag de gemeente over het nieuwe ontwerp wordt geïnformeerd.

6 uur geleden
Nederlands voetbalelftal doneert aan vrijwilligersplatform

ZEIST (ANP) - De spelers van het Nederlands elftal hebben samen geld gedoneerd aan het vrijwilligersplatform NL Voor Elkaar. Dat heeft aanvoerder Virgil van Dijk bekendgemaakt in een video.

15 uur geleden
Spelers en stafleden Real Madrid akkoord met minder loon

MADRID (ANP) - De spelers en stafleden van Real Madrid zijn akkoord gegaan met een verlaging van hun salaris tot het einde van dit jaar. In de meeste gevallen gaat het om een loonsvermindering van 10 tot 20 procent, afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt met de coronapandemie.

16 uur geleden
Geen proflicentie voor Standard Luik, Oostende en Moeskroen

BRUSSEL (ANP/BELGA) - De licentiecommissie van de Belgische voetbalbond KBVB heeft geen proflicentie toegekend aan Standard Luik, KV Oostende en Moeskroen. Tenzij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) anders beslist, zakken de clubs af naar de eerste amateurklasse.

17 uur geleden
KNVB wil bekerfinale indien mogelijk houden op 12 juli

ZEIST (ANP) - De KNVB heeft in een conceptschema de finale van de KNVB-beker tussen Feyenoord en FC Utrecht gepland op 12 juli in de Rotterdamse Kuip. "Dit is het ideale scenario, maar alles is afhankelijk van de omstandigheden", bevestigt manager competitiezaken Jan Bluyssen van de KNVB berichtgeving van de NOS.

19 uur geleden