Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Swiatek naar halve finales tennistoernooi van Rome

Swiatek naar halve finales tennistoernooi van Rome

ROME (ANP) - Iga Swiatek heeft de halve finales bereikt van het tennistoernooi van Rome. De Poolse nummer 1 van de wereld was in haar kwartfinale in twee sets (6-1 6-3) te sterk voor de Amerikaanse Madison Keys, de nummer 16 op de wereldranglijst. De partij op het Romeinse gravel duurde 1 uur en 17 minuten.

Swiatek gaat strijden om een plaats in de finale met Coco Gauff. De Amerikaanse versloeg in haar kwartfinale de Chinese Zheng Qinwen in twee sets: 7-6 (4) 6-1. Gauff is de nummer 3 van de plaatsingslijst.

Meer uit Sport

Dokter blijft vijfde ondanks beste speerworp ooit op zevenkamp

ROME (ANP) - Sofie Dokter bezet bij de EK atletiek in Rome na zes onderdelen van de zevenkamp nog steeds de vijfde plaats. Ze verbeterde haar positie niet na het speerwerpen, ondanks een dik persoonlijk record van 47,17 meter. Het laatste onderdeel, later op zaterdag, is de 800 meter.

8 minuten geleden
Arévalo en Pavic winnen mannendubbelspel Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennissers Marcelo Arévalo uit El Salvador en de Kroaat Mate Pavic hebben op Roland Garros het mannendubbelspeltoernooi gewonnen. Ze versloegen in de finale de Italianen Andrea Vavassori en Simone Bolelli met 7-5 6-3.

25 minuten geleden
Verstappen duldt Hamilton voor zich in derde vrije training

MONTREAL (ANP) - Max Verstappen heeft tijdens de derde vrije training van de Grote Prijs van Canada de tweede tijd genoteerd. Alleen Lewis Hamilton van Mercedes was sneller dan de leider in de WK-stand. De Brit was in zijn beste ronde 0,374 seconde sneller dan de Nederlander. De derde tijd was voor George Russell, de teamgenoot van Hamilton.

35 minuten geleden
Wielrenner Van Uden boekt tweede ritzege in ZLM Tour

ROOSENDAAL (ANP) - Wielrenner Casper van Uden heeft zijn tweede ritzege in de ZLM Tour geboekt. De 22-jarige Nederlander van dsm-firmenich PostNL was in de vierde etappe over een kleine 197 kilometer met start en finish in Roosendaal de snelste in de sprint. Van Uden schreef donderdag ook al de tweede etappe op zijn naam.

2 uur geleden
Swiatek kijkt terug op 'emotioneel toernooi' na waarmaken status

PARIJS (ANP) - Iga Swiatek heeft twee bewogen weken achter de rug, zo zei ze in haar speech na de finale van Roland Garros. De Poolse nummer 1 van de wereld maakte haar favorietenstatus wederom waar.

3 uur geleden
Swiatek in voetsporen Henin met derde titel op een rij in Parijs

PARIJS (ANP) - Iga Swiatek is in de voetsporen getreden van Justine Henin. De Belgische was de laatste tennisster die Roland Garros drie keer op een rij wist te winnen. Henin won het grandslamtoernooi in Parijs in 2005, 2006 en 2007.

3 uur geleden
Favoriete Swiatek opnieuw de beste op Roland Garros

PARIJS (ANP) - De Poolse tennisster Iga Swiatek heeft voor de derde keer op een rij Roland Garros op haar naam geschreven. Ze was in de eindstrijd veel te sterk voor de Italiaanse Jasmine Paolini: 6-2 6-1. De finale duurde een uur en 8 minuten.

3 uur geleden