Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Swapfiets roept nieuw model fietsen terug

Swapfiets roept nieuw model fietsen terug

AMSTERDAM (ANP) - Het Nederlandse Swapfiets roept een nieuw model fietsen terug vanwege een mogelijk technisch probleem met de voorvork. Het gaat om de elektrische Swapfiets Power 7 2.0. Klanten wordt gevraagd "onmiddellijk te stoppen met het gebruik" van de fiets. Wat precies aan de voorvork mankeert, is niet bekend.

Het bedrijf zal binnen de 48 uur contact opnemen met gedupeerden om de fiets op te halen. Hen wordt een vervangende fiets aangeboden. "We willen ons oprecht excuseren voor dit ongemak en we doen ons uiterste best om de situatie zo snel mogelijk op te lossen", aldus het bedrijf in een mededeling aan klanten.

Hoeveel fietsen er worden teruggeroepen, is niet bekend. Swapfiets zegt op zijn website dat het model onder andere in Amsterdam, Den Haag, Münster, München, Antwerpen en Brussel wordt gebruikt.

Swapfiets is een snelgroeiend bedrijf. De onderneming heeft inmiddels meer dan 200.000 klanten. Een jaar geleden stond de teller nog op 100.000 abonnees. Bij Swapfiets betaal je een vast bedrag per maand voor een fiets. Bij een defect, zoals een lekke band, wordt het rijwiel binnen een dag gerepareerd op een locatie naar keuze.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Binnenland

Koning niet naar Duitsland door aangescherpte reisregels

DEN HAAG (ANP) - Het voorgenomen bezoek van koning Willem-Alexander aan Duitsland gaat niet door. Het besluit is in overleg met de Duitse autoriteiten genomen, meldt de RVD.

1 uur geleden
Verdachte zeilbootmoord: mijn vrouw is gedood tijdens overval

UTRECHT (ANP) - De 65-jarige Peter P., verdacht van het doden van zijn vrouw op een zeiljacht, heeft donderdag ten overstaan van de rechtbank in Utrecht zijn ontkennende verklaring herhaald. Op 19 september 2015 lag het jacht afgemeerd in een baai bij het Colombiaanse eiland Isla Grande. Volgens P. zijn hij en zijn vrouw daar overvallen. Zijn vrouw heeft die overval niet overleefd.

3 uur geleden
Rechter verlengt voorarrest Samir A. voor financieren terrorisme

ROTTERDAM (ANP) - Samir A. (34) blijft de komende drie maanden vastzitten op verdenking van het financieren van terrorisme. Dat heeft de rechtbank in Rotterdam donderdag besloten tijdens een inleidende zitting in het strafproces tegen A.

4 uur geleden
Inspectie SZW krijgt 3500 klachten gerelateerd aan coronavirus

DEN HAAG (ANP) - De Inspectie SZW (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) heeft tot en met 13 september ruim 3500 klachten en signalen binnengekregen die gerelateerd zijn aan het coronavirus. Een woordvoerder heeft een bericht van De Telegraaf hierover bevestigd.

4 uur geleden
Waarschuwing voor zware windstoten vrijdag

DE BILT (ANP) - Het KNMI waarschuwt voor zware windstoten op vrijdag. Het weerinstituut heeft code geel afgekondigd voor Zeeland en Zuid-Holland.

5 uur geleden
Maximumstraf voor doodslag omhoog van 15 naar 25 jaar

DEN HAAG (ANP) - De maximumstraf voor doodslag gaat omhoog van 15 naar 25 jaar. Het kabinet wil zo het verschil met de maximale gevangenisstraf voor moord (30 jaar) verkleinen, laat het ministerie van Justitie en Veiligheid weten.

5 uur geleden
CNV: Duizenden mensen krijgen geen cent ontslagvergoeding

UTRECHT (ANP) - Duizenden mensen die dit jaar zijn ontslagen, krijgen geen ontslagvergoeding, terwijl deze vergoeding wel wettelijk verplicht is. Dat stelt het CNV die een inventarisatie heeft gemaakt onder leden in diverse sectoren.

7 uur geleden