Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Swapfiets nu ook actief in ‘t Gooi en Utrechtse Heuvelrug

Swapfiets nu ook actief in ‘t Gooi en Utrechtse Heuvelrug

AMSTERDAM (ANP) - Swapfiets breidt uit naar ‘t Gooi en de Utrechtse Heuvelrug. Daardoor is de aanbieder van abonnementsfietsen beschikbaar in Hilversum, Bilthoven, Zeist, Baarn, Laren, Naarden, Bussum, Soest, Blaricum en Huizen. Met die uitbreiding is Swapfiets nu actief in meer dan vijftig Nederlandse steden.

"Inwoners van ‘t Gooi en de Utrechtse Heuvelrug komen dagelijks in steden als Amsterdam en Utrecht of ze hebben er eerder zelf gewoond. Hoe dan ook, zijn ze bekend met ons aanbod en zagen we daardoor een enorme vraag naar Swapfiets in de regio. We zijn erg blij dat we deze uitbreiding hebben gerealiseerd", zegt algemeen directeur Marc van Pappelendam.

Eerder dit jaar vierde het in 2014 opgerichte Swapfiets nog de mijlpaal van 200.000 leden en de uitbreiding naar Milaan, Parijs en Londen. Inmiddels telt het Amsterdamse bedrijf nu meer dan 220.000 klanten in Nederland, Duitsland, België, Denemarken, Frankrijk en Italië.

Bij Swapfiets betaal je een vast bedrag per maand voor een fiets. Bij een defect wordt het rijwiel binnen 48 uur gerepareerd op een locatie naar keuze of vervangen zonder extra kosten.

Meer uit Financieel

China wil akkoord over fossiel dat aanvaardbaar is voor iedereen

DUBAI (ANP/AFP/RTR) - China wil dat er op de klimaattop in Dubai een akkoord over fossiele brandstoffen komt dat "aanvaardbaar" is voor iedereen. "We willen allemaal samenwerken om een taal te vinden die de juiste richting geeft voor verdere inspanningen, die zoveel mogelijk inclusiviteit weerspiegelt en die ook aanvaardbaar is voor alle partijen", zei de Chinese klimaatgezant Xie Zhenhua zaterdag.

8 uur geleden
Noors staatsfonds: Tesla moet arbeidsrechten respecteren

OSLO (ANP/RTR) - De Amerikaanse autofabrikant Tesla moet fundamentele arbeidsrechten respecteren, waaronder collectieve onderhandelingen. Dat stelt het Norges Bank Investment Management, 's werelds grootste aandelenbelegger uit Noorwegen met een belang in Tesla.

10 uur geleden
China blijft in de ban van deflatie

BEIJING (ANP/BLOOMBERG) - China, de op een na grootste economie ter wereld, blijft ook in november in de ban van deflatie. De consumentenprijzen daalden vorige maand met 0,5 procent ten opzichte van een jaar geleden, maakte het Chinese statistiekbureau bekend. Volgens economen is dit opnieuw een teken dat het land moeite heeft om de economische groei via de binnenlandse vraag te stimuleren.

11 uur geleden
Schiphol: probleem vliegschema opgelost, alles weer normaal

SCHIPHOL (ANP) - Nadat er de afgelopen dagen veel vluchten van en naar Schiphol werden geannuleerd door slechte weersomstandigheden, zijn de problemen in het vliegschema zaterdag opgelost. "We hebben een normale dag vandaag, er wordt gevlogen zoals gepland", zegt een woordvoerster van de luchthaven.

13 uur geleden
NS: treinen tussen Nederland en Duitsland rijden weer normaal

UTRECHT (ANP) - De Internationale treinen tussen Nederland en Duitsland rijden zaterdag weer volgens de normale dienstregeling, laat een woordvoerder van de NS weten. "Er zijn geen treinen uitgevallen en er zijn geen bijzonderheden meer", aldus de zegsman.

13 uur geleden
EU eens over regels voor kunstmatige intelligentie

BRUSSEL (ANP) - De EU-landen en het Europees Parlement hebben een voorlopig akkoord bereikt over regels voor kunstmatige intelligentie (AI). De EU is de eerste die de baanbrekende technologie, die veel belooft, maar ook grote zorgen baart, aan banden legt. Zij kreeg haast door de stormachtige ontwikkeling van AI, met spraakmakende toepassingen als ChatGPT.

14 uur geleden
Rabobank: storing bij online overboeken verholpen

UTRECHT (ANP) - Rabobank zegt een storing bij het online overboeken van geld te hebben verholpen. Eerder op vrijdag waarschuwde de bank klanten voor problemen bij het afronden van overboekingen. Het ging om de tweede storing in een week tijd.

23 uur geleden