Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Supporters PSV zingen om vertrek technisch manager De Jong

Supporters PSV zingen om vertrek technisch manager De Jong

EINDHOVEN (ANP) - Een deel van de fanatieke aanhang van PSV heeft zich zondag gekeerd tegen technisch manager John de Jong. In de thuiswedstrijd tegen FC Twente staken supporters achter het doel halverwege de eerste helft vuurwerk af en lieten ze een spandoek zien met daarop onder meer als tekst 'John, we zijn klaar, pak je spullen maar'. Ook zongen de supporters 'Johnny, rot op'.

Volgens de supporters is De Jong er grotendeels verantwoordelijk voor dat PSV dit seizoen zo slecht presteert. De aankopen die in zomer zijn gedaan, blijken tot dusverre geen succes. De Jong en algemeen directeur Toon Gerbrands stuurden trainer Mark van Bommel halverwege december weg wegens teleurstellende resultaten. Ook Gerbrands heeft het in de ogen van de groep fans gedaan. 'Toon, toon ballen, geen boeken', stond op een spandoek. Daarmee doelden ze op het boek dat Gerbrands eind vorig jaar uitbracht.

Alleen een groep supporters achter het doel uitte hun onvrede. De fans in andere delen van het stadion zongen niet mee.

Meer uit Voetbal

Vitesse komt 6 miljoen euro tekort voor sluitende begroting

ARNHEM (ANP) - Vitesse heeft een tekort van 6 miljoen euro voor een sluitende begroting. Dat is volgens algemeen directeur ad interim, Edwin Reijntjes, de reden dat de club uit Arnhem tot 31 juli uitstel heeft gekregen om een begroting in te dienen bij de beroepscommissie van de KNVB.

18 minuten geleden
Ajax legt 18-jarige verdediger Janse langer vast

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft verdediger Dies Janse vastgelegd tot 30 juni 2028, met een optie voor nog een jaar. De 18-jarige verdediger had in Amsterdam nog een verbintenis tot medio 2026.

2 uur geleden
FC Twente begint met uitwedstrijd tegen Salzburg op 6 augustus

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente begint het tweeluik van Red Bull Salzburg in de derde voorronde van de Champions League met de uitwedstrijd in Oostenrijk op 6 augustus. Een week later op dinsdag is de returnwedstrijd in Enschede, zo heeft de UEFA bekendgemaakt.

2 uur geleden
Voetballer Dallinga verruilt Toulouse voor Bologna

BOLOGNA (ANP) - De Nederlandse voetballer Thijs Dallinga verruilt Toulouse voor Bologna. De Italiaanse club maakte niet bekend tot wanneer het contract van de 23-jarige aanvaller loopt. De enkelvoudig international volgt bij Bologna landgenoot Joshua Zirkzee op, die naar Manchester United is vertrokken.

2 uur geleden
Scheidsrechter Dieperink al vroeg in actie op Spelen Parijs

PARIJS (ANP) - Voor voetbalscheidsrechter Rob Dieperink beginnen de Olympische Spelen woensdag al, twee dagen voor de openingsceremonie in Parijs.

3 uur geleden
Van der Laan in raad van commissarissen voetbalclub Sparta

ROTTERDAM (ANP) - Jeanet van der Laan is benoemd als lid van de raad van commissarissen van voetbalclub Sparta. De oud-voetbalinternational en voormalig lid van de Tweede Kamer slaagde er twee maanden geleden niet in om voorzitter van de KNVB te worden.

5 uur geleden
Beveiliger: voetbalclubs gesponsord door cybercriminelen

SANTA CLARA (ANP) - Voetbalclubs als Manchester United, Bayern M√ľnchen en AC Milan laten zich sponsoren door cybercriminelen uit China, zegt de Amerikaanse cyberbeveiliger Infoblox. Ook Ajax zou zaken met ze hebben gedaan. Volgens het bedrijf gebruiken de bendes de naamsbekendheid van de clubs en de competities om nietsvermoedende mensen uit China, Macau, Hongkong en Taiwan naar hun goksites te lokken.

7 uur geleden