Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sturing geeft Beerens nieuwe kans bij Vitesse

Sturing geeft Beerens nieuwe kans bij Vitesse

ARNHEM (ANP) - Roy Beerens krijgt onder de nieuwe hoofdtrainer Edward Sturing weer een kans bij Vitesse. De 32-jarige vleugelspits gaat met de Arnhemmers mee op trainingskamp naar Portugal. Onder de vorige trainer Leonid Sloetski, die eind november opstapte, maakte Beerens geen deel uit van de selectie.

Beerens kreeg afgelopen zomer van de Rus te horen dat hij op zoek moest gaan naar een andere club. De tweevoudig international van Oranje mocht zelfs niet meer meetrainen met de hoofdmacht. Beerens hoopte op een buitenlands avontuur, maar dat kwam er niet. Nu Sloetski is opgestapt en Sturing de rest van het seizoen de hoofdtrainer is, krijgt de vleugelspits een nieuwe kans. Hij behoort tot de selectie van 26 spelers, onder wie vier debutanten, die zich in de Portugese kustplaats Alcantarilha gaat voorbereiden op de tweede seizoenshelft.

Vitesse, de huidige nummer 6 van de eredivisie, speelt in de Algarve oefenwedstrijden tegen FC Servette (7 januari) en MSV Duisburg (11 januari). De geel-zwarte formatie hervat het seizoen op 18 januari tegen Fortuna Sittard.

Meer uit Voetbal

FC Twente kan met fitte selectie derde plaats veiligstellen

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente krijgt zondag mogelijk een tweede kans om de derde plaats van de Eredivisie veilig te stellen. De club moet daarvoor winnen van FC Volendam en afwachten of AZ punten verliest bij Go Ahead Eagles.

5 minuten geleden
Aanvaller Gnabry komt dit seizoen niet meer in actie voor Bayern

MÜNCHEN (ANP) - Serge Gnabry komt dit seizoen niet meer in actie voor Bayern München. De aanvaller heeft woensdag een hamstringblessure opgelopen tijdens het verloren duel met Real Madrid in de halve finale van de Champions League (2-1).

21 minuten geleden
Kampioen PSV rekent op De Jong in uitduel met Fortuna Sittard

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Peter Bosz verwacht dat Luuk de Jong zondag in actie kan komen voor PSV in de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De spits viel afgelopen zondag uit tijdens de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-2). Maar hij traint inmiddels weer volledig mee.

57 minuten geleden
Ajax benoemt Geelen tijdelijk als algemeen directeur

AMSTERDAM (ANP) - Menno Geelen gaat voorlopig als algemeen directeur van Ajax aan de slag. De commercieel directeur blijft die functie uitoefenen totdat zijn club een nieuwe directeur heeft gevonden en die persoon voldoende is ingewerkt.

59 minuten geleden
FC Utrecht bindt verdediger Flamingo tot medio 2027

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht heeft de optie tot koop in het contract van de gehuurde Ryan Flamingo gelicht. De 21-jarige verdediger is nu tot medio 2027 aan de club uit de Domstad verbonden.

2 uur geleden
Spelersvakbond roept FIFA op om opzet WK voor clubteams te herzien

NYON (ANP/RTR) - De FIFA moet de nieuwe opzet voor het WK voor clubteams herzien. Dat vinden spelersvakbond FIFPro en de World Leagues Association (WLA). De wereldvoetbalbond is van plan het toernooi uit te breiden van 32 naar 36 teams, maar de volle speelkalender zou voor problemen zorgen.

3 uur geleden
Media: Oud-voetballer Babangida gewond na ongeluk, broer overleden

ABUJA (ANP) - Oud-voetballer Tijjani Babangida van Ajax is in kritieke maar stabiele toestand opgenomen in een ziekenhuis na een verkeersongeluk in zijn geboorteland Nigeria. Dat meldt de Nigeriaanse voetbalbond aan verschillende media uit dat land. Zijn broer Ibrahim heeft het ongeluk niet overleefd. De oud-speler van FC Volendam wordt vrijdag begraven.

5 uur geleden