Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Strafrechtadvocaat Weski wordt Zomergast bij Janine Abbring

Strafrechtadvocaat Weski wordt Zomergast bij Janine Abbring

HILVERSUM (ANP) - Strafrechtadvocaat Inez Weski is te gast in het nieuwe seizoen van VPRO Zomergasten. Zij schuift aan bij presentatrice Janine Abbring in de tweede uitzending op 26 juli, heeft de omroep dinsdag bekendgemaakt.

Weski is al meer dan veertig jaar advocaat en is een van de bekendste strafpleiters van Nederland. Op dit moment is ze raadsvrouw van Ridouan Taghi, hoofdverdachte in het liquidatieproces Marengo.

Het nieuwe seizoen van Zomergasten begint op 19 juli. Dan is zanger Typhoon te gast. Abbring presenteert het programma voor de vierde keer.

2 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

bung 86 1 week geleden
wat een eng mens met die zwarte strepen. zal er niet naar kijken.
ut kruuwigentje 1 week geleden
Die zal ook kijkers trekken?

Meer uit Binnenland

Schoolvakantie ook van start in regio Zuid

EINDHOVEN (ANP) - Scholen in de regio Zuid gaan vrijdagmiddag dicht voor de zomervakantie. Onder de regio Zuid vallen de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en gemeenten in Gelderland.

3 uur geleden
Utrecht krijgt slavernijmonument in 2023

UTRECHT (ANP) - Utrecht krijgt een monument voor het slavernijverleden. Het monument moet tijdens de viering van Keti Koti op 1 juli 2023 worden onthuld. In dat jaar is het 150 jaar geleden dat de slavernij is afgeschaft.

3 uur geleden
Raad Utrecht stemt voor omstreden windmolens in groene polders

UTRECHT (ANP) - De gemeenteraad van Utrecht heeft in de nacht van donderdag op vrijdag gestemd voor acht mega-windmolens en zonnevelden in de groene polders Rijnenburg en Reijerscop. Na een kritisch debat was er een nipte meerderheid voor het voorstel van het college van burgemeester en wethouders.

4 uur geleden
Een aanhouding na vechtpartij in Deventer

DEVENTER (ANP) - In Deventer is donderdagavond een persoon aangehouden na een vechtpartij aan de Tabakswal. Volgens een politiewoordvoerder betreft het een zaak in de familiesfeer.

5 uur geleden
Boeren voeren actie bij Lelystad Airport

LELYSTAD (ANP) - Een groep boeren heeft donderdagavond met tractoren de toegangsweg naar Lelystad Airport geblokkeerd. De politie schat dat het om 100 à 150 boeren gaat, laat een woordvoerder weten.

9 uur geleden
Schouten vraagt experts naar gezondheidseffecten voermaatregel

DEN HAAG (ANP) - Landbouwminister Carola Schouten gaat met experts en veeartsen in gesprek over eventuele gezondheidseffecten die het verlagen van ruw eiwit in veevoer heeft voor de gezondheid van het vee. Er zijn genoeg aanwijzingen dat de omstreden 'voermaatregel' geen negatief effect heeft, maar wegens de maatschappelijke onrust en de boerenprotesten, vraagt Schouten naar extra advies, schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer.

9 uur geleden
Weer besmetting op twee nertsenhouderijen ontdekt

DEN HAAG (ANP) - Opnieuw zijn bij nertsenbedrijven besmettingen vastgesteld met het coronavirus. Het gaat om een bedrijf in Ospel (met 6400 moederdieren) en een bedrijf in Vredepeel (met 12.500 moederdieren). De bedrijven worden zo snel mogelijk geruimd, meldt het ministerie van VWS donderdag.

11 uur geleden