Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Storing bij Gmail verholpen

Storing bij Gmail verholpen

AMSTERDAM (ANP) - Google heeft opnieuw met een wereldwijde storing gekampt. Daardoor functioneerde onder andere de e-maildienst Gmail niet goed. Om 00.50 (Nederlandse tijd) meldde Google dat de storing verholpen was.

Mensen klaagden op sociale media onder meer dat ze een foutmelding krijgen bij het versturen van mails. Gmail meldde op Twitter op de hoogte te zijn van het probleem en werkte aan een oplossing. Het zou gaan om een "aanzienlijk deel van de gebruikers".

Om 00.50 meldde bedrijf dat de storing opgelost was. "We verontschuldigen ons voor het ongemak en bedanken jullie voor jullie geduld en ondersteuning. Wees er van verzekerd dat de betrouwbaarheid van onze systemen topprioriteit is bij Google en we maken continu verbeteringen om onze systemen sterker te maken." Het bedrijf roept mensen die nog storingen ondervinden op zich bij het Help Center te melden.

Google kampte maandagmiddag ook met een wereldwijde storing waardoor diverse diensten, waaronder e-mail en Google Drive, het niet deden.

Meer uit Binnenland

Rechter bekijkt trage besluiten over compensatie toeslagenaffaire

UTRECHT (ANP) - De rechtbank Midden-Nederland behandelt vrijdag vier zaken van mensen die wachten op een besluit over compensatie voor de kindertoeslagaffaire. Wie te lang moet wachten op zo'n besluit kan naar de rechter stappen en volgens de rechtbank komen "steeds meer" van zulke zaken binnen.

2 uur geleden
Nieuwe inleidende zitting in zaak moord Peter R. de Vries

AMSTERDAM (ANP) - De rechtbank Amsterdam heeft vrijdag opnieuw een voorbereidende zitting in de zaak van de moord op misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Inmiddels zijn er zeven mannen die verdacht worden van betrokkenheid, onder wie de vermeende uitvoerders en opdrachtgever.

2 uur geleden
Shovelchauffeur opnieuw voor de rechter na afgewezen wraking

DEN HAAG (ANP) - De bestuurder van de shovel die door een afzetting reed bij het boerenprotest in Den Haag, staat vrijdag opnieuw voor de politierechter in Den Haag. De rechtbank heeft zijn wrakingsverzoek ongegrond verklaard en legt de 60-jarige verdachte uit Geesteren ook een wrakingsverbod op, zodat hij niet opnieuw om een andere rechter kan vragen.

2 uur geleden
FVD'er Van Meijeren alsnog voor rechter om snorren door rood

DEN HAAG (ANP) - Kamerlid Gideon van Meijeren van Forum voor Democratie moet vrijdag alsnog voor de politierechter verschijnen voor rijden door rood licht met zijn snorfiets, terwijl zijn rijbewijs eerder door de rechter was afgenomen.

2 uur geleden
ProRail start herstel spoor Esch, mogelijk snel weer treinverkeer

ESCH (ANP) - ProRail start vrijdagochtend met de herstelwerkzaamheden van het spoor bij Esch, meldt de spoorbeheerder donderdagavond. Door een dassenburcht onder het spoor rijden er geen treinen tussen Den Bosch en Boxtel. Als "alles spoedig verloopt" verwacht ProRail dat er eind volgende week weer treinen kunnen rijden.

5 uur geleden
Politieachtervolging begint in Limburg en eindigt in Den Bosch

DEN BOSCH (ANP) - De politie heeft na een achtervolging vanuit Limburg met onder andere een politiehelikopter een verdachte aangehouden in Den Bosch. De persoon werd door de politie gezocht. Het is niet bekend waarvoor.

5 uur geleden
Op aantal plekken weinig tijd over voor actie tegen overstromingen

UTRECHT (ANP) - De kans op overstromingen door zeespiegelstijging wordt in de komende dertig jaar op diverse plekken wereldwijd tien keer zo groot. Om dat te voorkomen moeten beleidsmakers snel ingrijpen, signaleren onderzoekers van onder meer de Universiteit Utrecht, kennisinstituut Deltares en Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ).

7 uur geleden