Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Storing bij Belasting- en DouaneTelefoon verholpen

Storing bij Belasting- en DouaneTelefoon verholpen

DEN HAAG (ANP) - De BelastingTelefoon en de DouaneTelefoon zijn weer bereikbaar. Dat meldde een woordvoerder van het ministerie van Financiën. De Belastingdienst kampte sinds zondagavond laat met een storing bij beide diensten. Mensen die de nummers belden, kregen de mededeling dat "de diensten onbereikbaar zijn vanwege technische problemen". Ook voor mensen met vragen over toeslagen was de Belastingdienst niet bereikbaar.

De problemen ontstonden volgens een woordvoerder van de Belastingdienst bij een software-update die afgelopen weekeinde werd uitgevoerd. "De eerste update ging niet goed. Na een tweede poging werkten de meeste systemen weer, met uitzondering van die van de Belasting- en DouaneTelefoon. Probleem was dat binnenkomende telefoontjes niet konden worden doorgeschakeld."

Meer uit Binnenland

Paar honderd mensen bij tentenprotest bij campus UvA

AMSTERDAM (ANP) - Bij het pro-Palestijnse protest bij de campus van de Universiteit van Amsterdam (UvA) zijn maandagavond een paar honderd mensen aanwezig. Ook tientallen medewerkers van de UvA hebben zich bij de demonstratie gevoegd.

1 uur geleden
OM: grote organisatie achter aanslag op 'tattookiller'

ZWOLLE (ANP) - Achter de moordaanslag op 'tattookiller' Cor P. zat een criminele organisatie met "soldaten, moordmakelaars en opdrachtgevers". In het dossier vallen veelvuldig de namen van Jaouad F. en Ridouan Taghi, bleek maandag op de eerste dag van deze strafzaak in de rechtbank in Zwolle.

1 uur geleden
PSV-selectie met platte kar vertrokken voor toer door Eindhoven

EINDHOVEN (ANP) - De spelers van landskampioen PSV zijn iets na 17.00 uur vertrokken bij het Philips Stadion voor een rondrit met de platte kar door Eindhoven. Eindpunt is het Stadhuisplein waar de staf en selectie op het bordes van het stadhuis worden gehuldigd. Vlak voordat de spelers vertrokken, liepen ze met de kampioensschaal een ereronde door het stadion.

2 uur geleden
Advocaat Schouten staat kroongetuige Nabil B. opnieuw bij

DEN HAAG (ANP) - Advocaat Peter Schouten gaat kroongetuige in het Marengoproces Nabil B. weer bijstaan. Dat bevestigt Schouten maandag na berichtgeving door De Telegraaf. De advocaat helpt B. in het hoger beroep in de strafzaak tegen Ridouan Taghi.

3 uur geleden
Nederlandse F-35's naar Estland voor bewaking NAVO-luchtruim

DEN HAAG (ANP) - Nederland stuurt vanaf december maximaal tien F-35's naar Estland om daar bij te dragen aan de bewaking en beveiliging van het NAVO-luchtruim. Dat meldt demissionair defensieminister Kajsa Ollongren in een brief aan de Tweede Kamer.

4 uur geleden
Nederland en bondgenoten willen asielprocedure in niet-EU-landen

BRUSSEL (ANP) - Nederland en een aantal andere EU-lidstaten dringen aan op het omleiden van onderschepte asielzoekers naar niet-EU-landen. Daar zouden zij dan moeten afwachten of ze asiel krijgen in de Europese Unie, staat in een brief aan de Europese Commissie waaraan de lidstaten werken. Ook uitgeprocedeerde asielzoekers zouden er tot hun terugreis kunnen worden ondergebracht.

4 uur geleden
Negentig graven vernield op begraafplaats in Utrecht

UTRECHT (ANP) - Op begraafplaats Daelwijck in de Utrechtse wijk Overvecht zijn afgelopen weekend negentig graven vernield. Dat bevestigt een woordvoerder van de gemeente na berichtgeving door RTV Utrecht. De gemeente doet aangifte.

5 uur geleden