Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stojkovic langer bondscoach van voetballers Servië

Stojkovic langer bondscoach van voetballers Servië

BELGRADO (ANP) - Dragan Stojkovic geniet veel vertrouwen van de Servische voetbalbond. De bondscoach van de nationale ploeg heeft nog voor het EK in Duitsland zijn contract met twee jaar verlengd. "De verlenging van onze samenwerking met coach Stojkovic sluit aan bij onze ambities voor de komende periode", laat de Servische bond weten in een persbericht.

De 59-jarige Stojkovic leidde oud-aanvoerder Dusan Tadic van Ajax en zijn ploeggenoten naar het laatste WK in Qatar. Servië speelt op het komende EK in de poulefase tegen Engeland, Denemarken en Slovenië. Het volgende WK wordt in 2026 in de Verenigde Staten, Mexico en Canada afgewerkt.

Meer uit Voetbal

Spelers van Oranje arriveren onder luid applaus bij stadion

HAMBURG (ANP) - De spelers van het Nederlands elftal zijn onder luid applaus aangekomen bij het Volksparkstadion, waar om 15.00 uur het eerste EK-duel met Polen begint. Duizenden Oranjefans zagen de bus aankomen en zongen bondscoach Ronald Koeman en zijn internationals toe. Boven de bus cirkelde een helikopter van de Duitse politie.

13 minuten geleden
Volksparkstadion stroomt langzaam vol met Oranjefans

HAMBURG (ANP) - Het Volksparkstadion in Hamburg stroomt langzaam vol met Oranjefans. Een kleine twee uur voor aanvang van de eerste groepswedstrijd van Nederland op het EK, tegen Polen, zitten veel supporters al in het stadion.

29 minuten geleden
Witsel slaat ook laatste training voor eerste duel Belgen over

FREIBERG AM NECKAR (ANP) - Axel Witsel heeft zondag ook de laatste groepstraining van de Belgen voor de EK-wedstrijd tegen Slowakije overgeslagen. De 35-jarige verdediger van Atlético Madrid is nog altijd niet fit. Recordinternational Jan Vertonghen en Arthur Theate trainden wel mee.

1 uur geleden
Oud-voetballer Dullens op 79-jarige leeftijd overleden

SITTARD (ANP) - Oud-voetballer Willy Dullens is op 79-jarige leeftijd overleden. Dat heeft Fortuna Sittard bekendgemaakt. Dullens speelde in de jaren zestig voor de Limburgse club Sittardia.

1 uur geleden
Bayern legt talent Pavlovic (20) tot medio 2029 vast

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München heeft Aleksandar Pavlovic tot medio 2029 aan zich gebonden. De 20-jarige middenvelder lag al tot 2027 vast bij Bayern, waar hij de jeugdopleiding doorliep.

3 uur geleden
Oranje begint met wedstrijd tegen Polen in Hamburg aan EK

HAMBURG (ANP) - Het Nederlands elftal begint aan het Europees kampioenschap voetbal. Polen is vanaf 15.00 uur in het Volksparkstadion in Hamburg, waar de grasmat er niet goed bij ligt, de tegenstander van het elftal van Ronald Koeman.

9 uur geleden
Engelse ploeg loopt niet weg voor druk van favorietenrol

GELSENKIRCHEN (ANP/RTR) - Bondscoach Gareth Southgate van Engeland gaat ervan uit dat de ervaren spelers alle 'jonkies' in de selectie zullen helpen met de druk die erbij komt kijken nu Engeland een van de favorieten voor de titel is. Dat zei Southgate vooraf aan de eerste wedstrijd op het EK zondagavond tegen Servië. Aanvoerder Harry Kane vindt dat zijn ploeg die favorietenrol zelf heeft verdiend.

12 uur geleden