Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Stoffelijk overschot vermiste Ichelle uit Zeeland gevonden

Stoffelijk overschot vermiste Ichelle uit Zeeland gevonden

SLUIS (ANP) - Het stoffelijk overschot dat de politie dinsdag bij een zoekactie aantrof in een kanaal bij het Zeeuwse Sluis is van de vermiste Ichelle van de Velde (29) uit Oostburg. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De vrouw werd sinds 15 december vermist.

Dinsdag zocht de politie naar haar in een buitengebied van de gemeente Sluis. Die locatie was uit onderzoek naar voren gekomen als mogelijke plek waar het slachtoffer zou kunnen liggen, aldus de politie. Er werd gezocht met een duikteam en ook de politiehonden en de politiehelikopter werden ingezet.

Sinds vorige week zit een 44-jarige vrouw uit Aardenburg vast die wordt verdacht van moord. Zij is de enige verdachte en heeft een winkel in de Burgemeester Erasmusstraat in Oostburg, in dezelfde straat bevindt zich het naaiatelier van Van de Velde.

Meer uit Binnenland

Omwonenden grote brand Oss nog niet naar huis

OSS (ANP) - Bewoners van vijf huizen in de directe omgeving van het pand in Oss waar vrijdagochtend brand uitbrak, kunnen voorlopig nog niet naar huis. De woningen hebben te veel rookschade en ook is er veel stankoverlast, zegt een woordvoerster van de gemeente. Het zal vermoedelijk nog een paar dagen duren voor de mensen terug kunnen.

1 uur geleden
Formatie gaat kritieke fase in, partijen moeten knopen doorhakken

DEN HAAG (ANP) - Maandagochtend om 10.00 uur gaat de kabinetsformatie verder. Dan komen de leiders van PVV, VVD, NSC en BBB na bijna twee weken weer bij informateurs Richard van Zwol en Elbert Dijkgraaf langs. Deze week zal "cruciaal" zijn, gaven de informateurs eerder aan.

6 uur geleden
PSV maandag gehuldigd, rondrit op platte kar en feest in Eindhoven

EINDHOVEN (ANP) - PSV is voor de 25e keer landskampioen geworden en dat wordt maandag 6 mei gevierd met een huldiging in Eindhoven. De feestelijkheden beginnen om 15.45 uur in het Philips Stadion, waar de spelers een ereronde met de schaal lopen.

7 uur geleden
Organisatie Wageningse herdenking blij met ordelijk verloop

WAGENINGEN (ANP) - De organisatie achter de herdenking van de Duitse capitulatie en het Vrijheidsdefilé in Wageningen, Wageningen45, kijkt tevreden terug op de plechtigheden in de Gelderse stad. "We zijn blij dat er geen ongeregeldheden zijn geweest en dat alles eervol, ordelijk en waardig is verlopen", laat een woordvoerder weten.

8 uur geleden
WO II-veteranen voorop in Vrijheidsdefilé, ruim 1700 deelnemers

WAGENINGEN (ANP) - In Wageningen hebben ruim 1700 mensen meegedaan aan het Vrijheidsdefilé. Het traditionele defilé ter ere van de bevrijders en veteranen stond voorheen bekend als het Bevrijdingsdefilé. Voorop in het defilé gingen onder anderen twaalf Britse veteranen die in de Tweede Wereldoorlog voor de Nederlandse vrijheid hebben gevochten.

8 uur geleden
Feest barst los in Eindhoven na zege PSV op Sparta

EINDHOVEN (ANP) - In Eindhoven is het feest losgebarsten na de 4-2-overwinning van PSV op Sparta. Tienduizenden mensen volgden de wedstrijd in het centrum op schermen op straat en bij cafés. Een woordvoerder van de politie spreekt van "één groot feest". De gemeente roept mensen op niet naar het centrum te komen. "Het centrum is vol!" schrijft ze op X. "Zoek een andere gezellige plek in de stad."

8 uur geleden
Mark Rutte en Wende ontsteken Bevrijdingsvuur in Roermond

ROERMOND (ANP) - Op het feestterrein aan de Maas in Roermond hebben demissionair premier Mark Rutte en Ambassadeur van de Vrijheid Wende zondagmiddag het landelijke Bevrijdingsfeest afgetrapt. Rutte ontstak het bevrijdingsvuur, waarna Wende een optreden verzorgde. Limburg is dit jaar gastprovincie voor het nationaal startsein van de 5 mei-vieringen.

10 uur geleden