Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sterspeler Mbappé verlaat PSG met opgeheven hoofd

Sterspeler Mbappé verlaat PSG met opgeheven hoofd

LILLE (ANP) - Kylian Mbappé is blij dat hij Paris Saint-Germain met opgeven hoofd kan verlaten. De 25-jarige sterspeler versloeg met zijn ploeg Olympique Lyon in de Franse bekerfinale (2-1) dankzij doelpunten van Ousmane Dembélé en Fabián Ruiz (2-1).

Landskampioen PSG verzekerde zich in de afscheidswedstrijd van Mbappé van de eerste dubbel in vier jaar. De club won de beker in 2021 voor het laatst, maar moest de landstitel toen aan Lille laten. "Een finale winnen geeft altijd plezier", zei Mbappé. "Ik vertrek nu met opgeheven hoofd en bewaar alleen maar mooie herinneringen."

Mbappé maakte 256 doelpunten in zeven jaar voor PSG, de club die hij transfervrij verlaat. Niemand twijfelt er meer aan dat de aanvaller naar Real Madrid vertrekt. Maar een officiële bevestiging laat nog altijd op zich wachten. "Ik wilde eerst de beker winnen", zei de aanvaller die in de groepsfase van het EK met Frankrijk tegen het Nederlands elftal speelt. "Ik denk dat er snel duidelijkheid over mijn toekomst komt."

Meer uit Voetbal

Oranje traint met lach daags na succesvolle ouverture van EK

WOLFSBURG (ANP) - Met beide handen veelal in zijn zij ziet Ronald Koeman op de training van het Nederlands elftal nogmaals dat hij veel aanvallende opties heeft bij het Nederlands elftal. Steven Bergwijn draait tijdens een partijspel de ene na de andere bal in de verre hoek en Joshua Zirkzee maakt het mooiste doelpunt van de training. De sierlijke spits, vlak voor het EK alsnog opgeroepen, scoort met een hakbal achter zijn standbeen.

1 minuut geleden
Beerensteyn verruilt Juventus voor VfL Wolfsburg

WOLFSBURG (ANP) - Voetbalster Lineth Beerensteyn vervolgt haar carrière bij VfL Wolfsburg. De 27-jarige spits van het Nederlands elftal komt transfervrij over van Juventus. Ze heeft een contract getekend tot de zomer van 2026.

44 minuten geleden
Spits Brobbey terug op trainingsveld bij Nederlands elftal

WOLFSBURG (ANP) - Brian Brobbey staat weer op het trainingsveld bij het Nederlands elftal. De spits van Ajax miste zondag het eerste duel van Oranje op het EK met Polen (2-1) door een hamstringblessure.

1 uur geleden
Oranje heeft na zege op Polen ruim 10 miljoen euro binnen op EK

WOLFSBURG (ANP) - Het Nederlands elftal heeft ruim 10 miljoen euro bij elkaar gevoetbald op het EK. De startpremie voor het toernooi is 9,25 miljoen euro en de zege van zondag op Polen (2-1) leverde nog eens 1 miljoen euro op.

1 uur geleden
Scheidsrechter Makkelie leidt op EK tweede groepsduel Duitsland

STUTTGART (ANP) - Scheidsrechter Danny Makkelie leidt woensdag op het EK de tweede groepswedstrijd van Duitsland. Het elftal van bondscoach Julian Nagelsmann neemt het om 18.00 uur in Stuttgart op tegen Hongarije.

3 uur geleden
Oranje mag volgens buitenlandse media Weghorst dankbaar zijn

HAMBURG (ANP) - Na de overwinning op Polen in de eerste groepswedstrijd van het EK zijn de buitenlandse media het erover eens dat het Nederlands elftal supersub Wout Weghorst dankbaar mag zijn. Het was een verdiende overwinning, maar daar had Oranje de invaller wel voor nodig.

4 uur geleden
Databureau: Oranje voor 96 procent zeker naar achtste finales

WOLFSBURG (ANP) - Het Nederlands elftal kan een plaats in de achtste finales van het EK voetbal nauwelijks meer ontgaan. Volgens sportdatabureau Nielsen's Gracenote is de kans 96 procent dat Oranje zich tussen de beste zestien ploegen van het toernooi schaart.

5 uur geleden