Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Steekincident Londen behandeld als terreur

Steekincident Londen behandeld als terreur

LONDEN (ANP/RTR) - De politie in Londen behandelt het steek- en schietincident op London Bridge uit voorzorg als een daad van terreur. Volgens de politie is het nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

Op de brug is sprake geweest van een steekpartij met meerdere gewonden. De politie heeft in verband daarmee een persoon neergeschoten. Het is niet duidelijk of deze nog leeft.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Democratische kopstukken blij met Harris als running mate Biden

WASHINGTON (ANP) - Coryfeeën van de Democratische partij zijn blij met de keuze van presidentskandidaat Joe Biden voor Kamala Harris als vicepresidentskandidaat. Onder anderen oud-presidenten Barack Obama en Bill Clinton en oud-presidentskandidaten Hillary Clinton en Al Gore lieten op Twitter van zich horen.

49 minuten geleden
Voormalige oliebaas Mexico beticht oud-president van corruptie

MEXICO-STAD (ANP/RTR/BLOOMBERG) - Oud-president Enrique Peña Nieto van Mexico zette de voormalige topman van het Mexicaanse staatsoliebedrijf Pemex aan tot omkoping. Dat heeft Emilio Lozoya, die tussen 2012 en en 2016 aan het roer stond bij het bedrijf, volgens Mexicaanse openbaar aanklagers in een getuigenis verklaard.

1 uur geleden
Joe Biden kiest Kamala Harris als running mate voor verkiezingen

WASHINGTON (ANP) - De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft de Californische politica Kamala Harris gekozen als running mate. Hij hoopt dat zij de komende vicepresident van de Verenigde Staten wordt. Biden, voormalig vicepresident onder Obama, maakte zijn besluit een week voor de Democratische conventie bekend. Dan wordt hij officieel benoemd tot presidentskandidaat.

2 uur geleden
Obama's omlijsten benoeming Biden tot presidentskandidaat

WASHINGTON (ANP/DPA/AFP) - Voormalig Amerikaans president Barack Obama en zijn vrouw Michelle omlijsten de benoeming van Joe Biden tot presidentskandidaat van de Democratische partij. Michelle houdt een toespraak op de eerste dag van de speciale bijeenkomst van de Democraten volgende week in Milwaukee (Wisconsin). De conventie eindigt drie dagen later, op 20 augustus, met een speech van Biden waarin hij zijn nominatie aanvaardt.

3 uur geleden
Twittergebruikers kunnen nu zelf bepalen wie op tweets reageert

SAN FRANCISCO (ANP/RTR) - Twitter heeft dinsdag een functie toegevoegd waardoor gebruikers kunnen limiteren hoeveel mensen reageren op hun tweets. Daardoor krijgen twitteraars meer controle over de gesprekken op hun profielpagina.

4 uur geleden
Hongkong-activist en mediamagnaat Jimmy Lai op borgtocht vrij

HONGKONG (ANP/AFP) - Mediamagnaat Jimmy Lai, tevens activist voor meer democratie in Hongkong, is weer op vrije voeten. Een dag na zijn arrestatie kwam hij op borgtocht vrij. Aanhangers wachtten hem op bij het politiebureau waar hij was vastgehouden.

5 uur geleden
WHO: zeker 100.000 nieuwe coronagevallen per dag in Amerika's

WASHINGTON (ANP/AFP) - In de Amerikaanse landen worden nu dagelijks 100.000 nieuwe gevallen van het coronavirus gemeld, waarvan de helft in de Verenigde Staten. Dat zei regionaal WHO-directeur Carissa Etienne dinsdag. Etienne waarschuwde dat in meerdere landen die de uitbraak eerst onder controle leken te hebben, zoals Argentinië en Colombia, het virus aan een opmars bezig is.

5 uur geleden