Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Steekincident Londen behandeld als terreur

Steekincident Londen behandeld als terreur

LONDEN (ANP/RTR) - De politie in Londen behandelt het steek- en schietincident op London Bridge uit voorzorg als een daad van terreur. Volgens de politie is het nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd.

Op de brug is sprake geweest van een steekpartij met meerdere gewonden. De politie heeft in verband daarmee een persoon neergeschoten. Het is niet duidelijk of deze nog leeft.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Buitenland

Trump hekelt Thunberg als Persoon van het Jaar

WASHINGTON (ANP) - De Amerikaanse president Donald Trump heeft uitgehaald naar de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg. Hij twitterde dat hij het belachelijk vindt dat het weekblad Time haar heeft uitgeroepen tot Persoon van het Jaar. "Dit is zo zot, Greta moet iets gaan doen aan haar probleem met woedebeheersing en naar een goede ouderwetse film gaan met een vriend. Relax Greta, relax!"

over 14 minuten
EU-landen nog niet op een lijn over klimaat

BRUSSEL (ANP) - EU-president Charles Michel hoopt de lidstaten op een lijn te kunnen krijgen over klimaatneutraliteit in 2050. Hij zei dat voor aanvang van een EU-top in Brussel waar klimaat het hoofdthema voor de regeringsleiders is. De Belg erkende echter dat daarover nog geen akkoord is.

1 uur geleden
Netanyahu legt al zijn ministerposten neer

JERUZALEM (ANP) - De Israƫlische premier Benjamin Netanyahu legt per 1 januari al zijn ministerposten neer, behalve het premierschap. Dat meldt de Israƫlische krant The Jerusalem Post. Naast premier is Netanyahu minister van Gezondheidszorg, minister van Sociale Zaken, minister van de Diaspora en plaatsvervangend minister van Landbouw.

1 uur geleden
Zware kritiek Noord-Korea op VS en VN

PYONGYANG (ANP/RTR) - Het Noord-Koreaanse ministerie van Defensie heeft de Verenigde Staten en de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties sterk bekritiseerd. Het land zegt een reactie paraat te hebben voor mogelijke sancties die Washington wil opleggen aan Pyongyang.

1 uur geleden
Spandoeken Greenpeace op gebouw Europese Raad

BRUSSEL (ANP/BELGA) - Activisten van Greenpeace hebben in Brussel, bij de start van de EU-top over het klimaat, de hoofdzetel van de Europese Raad symbolisch in brand gezet. Met grote spandoeken met vlammen en de boodschap 'Climate Emergency' maakte de milieuorganisatie duidelijk dat het de European Green Deal nog niet ambitieus genoeg vindt.

3 uur geleden
EU staat achter veroordeling Bouterse

BRUSSEL (ANP) - De Europese dienst voor extern optreden (EEAS) van de Europese Unie noemt de veroordeling van de Surinaamse president Desi Bouterse "een lang gezochte overwinning" voor de nabestaanden.

3 uur geleden
Ook met kerst stakingen in Frankrijk

PARIJS (ANP) - Ook met kerst wordt er gestaakt in Frankrijk. Dat heeft de Franse vakbond CGT bekendgemaakt. Bij France Info TV zegt de directeur van de vakbond Laurent Brun dat de stakingen alleen stoppen "als de regering bij zinnen komt".

6 uur geleden