Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sprinter Jakobsen ook op tijd binnen in laatste bergetappe

Sprinter Jakobsen ook op tijd binnen in laatste bergetappe

HAUTACAM (ANP) - Fabio Jakobsen heeft ook de laatste bergetappe in de Tour de France overleefd. De Nederlandse sprinter van Quick-Step - Alpha Vinyl kwam op ruim 36 minuten na ritwinnaar en geletruidrager Jonas Vingegaard in een groep binnen de tijdslimiet over de streep.

Jakobsen was een dag eerder met een marge van slechts 15 seconden vóór het verstrijken van de tijdslimiet volledig uitgeput over de finish gekomen. De 25-jarige Nederlander zei voor de start van de laatst bergetappe dat hij alles zou geven om op tijd binnen te komen. Jakobsen krijgt in de etappe van vrijdag en in de afsluitende rit op zondag in Parijs mogelijk nog twee keer de kans om te sprinten voor de zege.

Meer uit Sport

Verstappen verovert pole voor sprintrace GP Miami

MIAMI (ANP) - Max Verstappen heeft de pole veroverd voor de sprintrace van de Grote Prijs van Miami in de Formule 1. De regerend wereldkampioen was op het Miami International Autodrome in de Red Bull met 1.27,641 sneller dan Charles Leclerc in de Ferrari en zijn teamgenoot Sergio Pérez.

1 uur geleden
Janssen trefzeker voor Wolfsburg in aanloop naar bekerfinale

WOLFSBURG (ANP) - Mede door een doelpunt van Dominique Janssen hebben de voetbalvrouwen van VfL Wolfsburg in de Duitse competitie gewonnen van 1. FC Köln. Het werd uiteindelijk 5-1.

4 uur geleden
Zoekende Verstappen toch snelste in enige vrije training GP Miami

MIAMI (ANP) - Max Verstappen heeft bij de eerste en enige training van de Grote Prijs van Miami de beste tijd neergezet. De regerend Formule 1-wereldkampioen was na een moeizame trainingssessie met een rondje van 1.28,595 in de slotfase de snelste, voor de Australiër Oscar Piastri in de McLaren en de Spanjaard Carlos Sainz in de Ferrari.

4 uur geleden
3x3-basketbalmannen na twee zeges naar halve finale OKT

UTSUNOMIYA (ANP) - De Nederlandse 3x3-basketbalmannen hebben zich al na twee groepswedstrijden geplaatst voor de halve finales van het tweede olympisch kwalificatietoernooi (OKT) in Japan. Na een zege op Puerto Rico (21-16) werd in het tweede groepsduel Litouwen met 21-18 verslagen.

11 uur geleden
Alcaraz meldt zich af voor masters Rome met armblessure

ROME (ANP) - De Spaanse toptennisser Carlos Alcaraz heeft opnieuw last van een blessure aan zijn rechterarm. Hij heeft zich om die reden afgemeld voor het masterstoernooi van Rome volgende week, meldt de nummer 3 van de wereld op Instagram.

11 uur geleden
Wielrenner Rowe beëindigt carrière aan het einde van het seizoen

LONDEN (ANP) - Wielrenner Luke Rowe beëindigt aan het einde van het seizoen zijn carrière. De 34-jarige renner uit Wales rijdt al zijn hele loopbaan voor Ineos Grenadiers en voorloper Team Sky.

12 uur geleden
Geld bepaalt niet de toekomst van Verstappen in Formule 1

MIAMI (ANP) - Max Verstappen zal niet kiezen voor het geld als het gaat om zijn toekomst in de Formule 1. "Het is voor mij belangrijk om de snelste auto te hebben. Geld zal niet bepalen voor welk team ik rij", zei de drievoudig wereldkampioen tegen verzamelde media in aanloop naar de Grote Prijs van Miami.

13 uur geleden