Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Spits Suárez belooft trouw aan Atlético

Spits Suárez belooft trouw aan Atlético

MADRID (ANP) - Luis Suárez heeft tijdens de festiviteiten rond het kampioenschap van Atlético Madrid gezegd dat hij de club trouw zal blijven. Mede dankzij zijn 21 doelpunten veroverde Atlético voor het eerst sinds 2014 de Spaanse landstitel. De Uruguayaan, afgelopen zomer overgekomen van FC Barcelona, maakte ook de winnende treffer in het slotduel van de competitie bij Real Valladolid. Daarmee bleef zijn club Real Madrid voor.

"Ja, ik weet het zeker", antwoordde Suárez bij het Spaanse netwerk Movistar Plus op de vraag of hij Atlético trouw blijft. De 34-jarige oud-Ajacied ondertekende afgelopen zomer weliswaar een verbintenis voor twee seizoenen, maar volgens sportzender ESPN bevat dat contract een clausule waardoor Suárez deze zomer transfervrij kan vertrekken. "Atlético heeft me vanaf de eerste dag dat ik hier was geweldig behandeld. Ik heb de club gevraagd of er nog ruimte was op de wand van het museum om geschiedenis te schrijven."

Meer uit Voetbal

Keeper Courtois keert terug bij Real maar start niet tegen Bayern

MADRID (ANP) - Thibaut Courtois verdedigt zaterdag het doel van Real Madrid in de thuiswedstrijd tegen Cádiz. De Belg keert terug onder de lat na een langdurige knieblessure.

5 minuten geleden
FC Twente wil bij AZ derde plaats van Eredivisie veiligstellen

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente wil zondag in de uitwedstrijd tegen AZ de derde plaats van de Eredivisie veiligstellen. Trainer Joseph Oosting beschikt in de aanloop naar het duel over een nagenoeg fitte selectie. Myron Boadu, hersteld van een hamstringblessure, traint ook weer mee.

10 minuten geleden
De Ligt hervat zondag training van Bayern München met oog op Real

MÜNCHEN (ANP) - Matthijs de Ligt mist zaterdag de uitwedstrijd van Bayern München tegen VfB Stuttgart in de Bundesliga. De medische staf van de club uit Beieren wil de Nederlandse verdediger klaarstomen voor het uitduel van woensdag met Real Madrid in de halve finale van de Champions League.

1 uur geleden
Engelse pers kiest Foden (ManCity) als beste speler van het jaar

LONDEN (ANP) - Engelse voetbaljournalisten hebben aanvaller Phil Foden van Manchester City gekozen als beste voetballer van het jaar in Engeland. Bij de vrouwen ging de prestigieuze prijs naar clubgenote Khadija Shaw uit Jamaica.

1 uur geleden
De Graafschap mag geen fans meenemen naar FC Emmen

DOETINCHEM (ANP) - De Graafschap mag volgende week vrijdag geen supporters meenemen naar de uitwedstrijd tegen FC Emmen. De tuchtcommissie van de KNVB heeft de club uit Doetinchem bestraft omdat fans veel vuurwerk afstaken tijdens een uitduel met FC Groningen.

1 uur geleden
Van Dijk mist mogelijk thuisduel van Liverpool met Spurs

LIVERPOOL (ANP) - Virgil van Dijk mist zondag mogelijk de thuiswedstrijd van Liverpool tegen Tottenham Hotspur. "Hij heeft afgelopen week niet met de ploeg getraind", zei trainer Jürgen Klopp op een persconferentie. "Maar het is de bedoeling dat hij vrijdag weer aansluit."

2 uur geleden
Nederlands getint Atalanta speelt gelijk in Marseille

MARSEILLE (ANP) - Het Nederlands getinte Atalanta houdt door een gelijkspel bij Olympique Marseille uitzicht op het bereiken van de eindstrijd van de Europa League. De heenwedstrijd in de halve finales eindigde in 1-1.

15 uur geleden