Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sparta ontvangt boete van KNVB om te laat inleveren jaarrekening

Sparta ontvangt boete van KNVB om te laat inleveren jaarrekening

ROTTERDAM (ANP) - Sparta heeft een boete van 20.000 euro ontvangen van de KNVB omdat de jaarrekening van 2022-2023 te laat is aangeleverd bij de licentiecommissie van de voetbalbond. De jaarrekening had op 2 oktober ingediend moeten zijn, maar de Rotterdammers deden dat pas op 20 oktober.

"Helaas is er vertraging ontstaan vanwege aanvullende kwaliteitsmaatregelen die het accountantskantoor had getroffen. Dit heeft geleid tot een boete en dit was vooraf bekend", aldus Sparta.

"Sparta is teleurgesteld over de gang van zaken en zal met de controlerende accountant in overleg treden over de ontstane schade, waaronder de verkregen boete. Benadrukt dient te worden dat de verkregen boete losstaat van de financiële positie van Sparta."

De Rotterdammers staan momenteel op de zevende plek in de Eredivisie. Vorig seizoen werd de club onder toenmalig trainer Maurice Steijn knap zesde.

Meer uit Voetbal

Aston Villa versterkt zich met Belgische international Onana

BIRMINGHAM (ANP) - Aston Villa heeft zich versterkt met Amadou Onana. De 22-jarige Belgische middenvelder komt over van Everton, waar hij twee seizoenen lang speelde. Eerder voetbalde Onana bij Hamburger SV en Lille.

2 uur geleden
Feyenoord met EK-gangers Bijlow en Geertruida naar Oostenrijk

ROTTERDAM (ANP) - Feyenoord vertrekt maandag met dertig spelers naar het trainingskamp in Oostenrijk. Justin Bijlow en Lutsharel Geertruida, die met Oranje actief waren op het EK, hebben zich aangesloten bij de selectie van trainer Brian Priske.

3 uur geleden
Iordanescu vertrekt als bondscoach voetballers Roemenië

BOEKAREST (ANP/DPA) - Edward Iordanescu stopt als bondscoach van de voetballers van Roemenië. De Roemeense voetbalbond meldt dat de 46-jarige trainer zijn eind juli aflopende contract niet wil verlengen.

5 uur geleden
Ajax bij winst op Vojvodina tegen Panathinaikos of Botev Plovdiv

NYON (ANP) - Als Ajax er ten koste van FK Vojvodina in slaagt om de derde voorronde van de Europa League te bereiken, wacht daarin een ontmoeting met Panathinaikos uit Griekenland of Botev Plovdiv uit Bulgarije. Dat is duidelijk geworden na een loting door de UEFA in Nyon.

6 uur geleden
Oefenduel NEC - Olympiakos zaterdag zonder publiek

NIJMEGEN (ANP) - De oefenwedstrijd tussen NEC en het Griekse Olympiakos wordt zaterdag achter gesloten deuren gespeeld. De club uit Nijmegen kreeg bij verschillende gemeenten geen vergunning voor het spelen met publiek.

6 uur geleden
MVV neemt na jaar alweer afscheid van directeur Van Leeuwen

MAASTRICHT (ANP) - Laura van Leeuwen vertrekt na een jaar alweer als algemeen directeur van MVV. De 38-jarige voormalig international heeft een verschil van inzicht met de clubleiding van de Maastrichtse eerstedivisionist.

6 uur geleden
FC Twente in derde voorronde Champions League tegen Salzburg

NYON (ANP) - FC Twente neemt het in de derde voorronde van de Champions League op tegen Red Bull Salzburg. Dat is door loting in Nyon bepaald. De eerste wedstrijd is op dinsdag 6 of woensdag 7 augustus, de return volgt dinsdag 13 augustus.

7 uur geleden