Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Snowboardster Dekker zesde op parallelslalom in Bulgarije

Snowboardster Dekker zesde op parallelslalom in Bulgarije

PAMPOROVO (ANP) - Snowboardster Michelle Dekker is bij de wereldbekerwedstrijd op de parallelslalom in het Bulgaarse Pamporovo als zesde geëindigd. Dat is het beste resultaat van dit seizoen voor de 27-jarige Zoetermeerse.

Dekker had in de kwalificaties ook de zesde tijd genoteerd. Ze verloor in de kwartfinales van de Duitse Ramona Hofmeister. Die werd in de finale geklopt door Tsjechische Ester Ledecka. Miki Tsubaki uit Japan werd derde.

Meer uit Sport

Dopingschorsing van zes jaar voor langeafstandsloper Kwemoi

MONACO (ANP/RTR) - De Keniaanse langeafstandsloper Rodgers Kwemoi is voor zes jaar geschorst na achttien gevallen van bloeddoping. Dat meldt de onafhankelijke dopingautoriteit in de atletiek AIU.

23 minuten geleden
Nederlandse triatleten op gemengde estafette naar de Spelen

HUATULCO (ANP) - De Nederlandse triatleten hebben tijdens de wereldbekerwedstrijd in het Mexicaanse Huatulco een olympisch ticket bemachtigd op de gemengde estafette. Mitch Kolkman, Barbara de Koning, Richard Murray en Rachel Klamer eindigden als tweede en dat was net voldoende voor plaatsing.

1 uur geleden
Djokovic accepteert wildcard voor ATP 250-toernooi in Genéve

GENÈVE (ANP) - Novak Djokovic heeft de laatste wildcard geaccepteerd voor het ATP 250-graveltoernooi in het Zwitserse Genève dat vanaf 19 mei wordt gespeeld. Een week later begint Roland Garros, waar de Servische nummer 1 van de wereld zijn titel verdedigt.

2 uur geleden
Verstappen zevende in tweede vrije training op Imola

IMOLA (ANP) - Max Verstappen heeft ook bij de tweede vrije training van de Grote Prijs van Emilia-Romagna geen topnotering gehaald. De drievoudig Formule 1-wereldkampioen van Red Bull zette op het circuit van Imola de zevende tijd neer. Hij was eerder op de dag vijfde in de eerste vrije training.

3 uur geleden
Sprinter Milan voor de derde keer de beste in Giro d'Italia

CENTO (ANP) - Wielrenner Jonathan Milan heeft zijn derde etappezege in de Ronde van Italië geboekt. De Italiaanse sprinter van Lidl-Trek was in de dertiende etappe van Riccione naar Cento na 179 kilometer overduidelijk de beste in de massasprint. Hij bleef Stanislaw Aniolkowski uit Polen en de Duitser Phil Bauhaus voor. Tim van Dijke van Visma - Lease a Bike eindigde als vierde.

4 uur geleden
Vollering beste bij aankomst bergop in Ronde van Burgos

ALTO DE ROSALES (ANP) - Demi Vollering heeft de tweede etappe van de Ronde van Burgos gewonnen. De 27-jarige Nederlands kampioene van SD Worx-Protime was in de etappe van Briviesca naar Alto de Rosales de beste na 123 kilometer. Vollering wist op de aankomst bergop de Franse Évita Muzic en landgenote Karlijn Swinkels voor te blijven.

4 uur geleden
Wielrenner Van Aert maakt comeback in Noorwegen na blessure

OSLO (ANP) - Wielrenner Wout van Aert keert volgende week terug in het peloton. De Belg doet mee aan de Ronde van Noorwegen, zo meldt zijn ploeg Visma - Lease a Bike. Hij lag er acht weken uit nadat hij crashte in de eendagswedstrijd Dwars door Vlaanderen. Van Aert brak zijn sleutelbeen, borstbeen en enkele ribben.

6 uur geleden