Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sneijder kijkt of hij iets voor FC Den Bosch kan betekenen

Sneijder kijkt of hij iets voor FC Den Bosch kan betekenen

DEN BOSCH (ANP) - Wesley Sneijder onderzoek of hij iets kan betekenen voor FC Den Bosch. De recordinternational was zaterdag toeschouwer bij het thuisduel van de Brabantse club tegen NAC in de Keuken Kampioen Divisie.

De 36-jarige Sneijder is door Ebert Dollevoet betrokken geraakt bij FC Den Bosch. Dollevoet is goede bekende van de voormalig topvoetballer. Hij is ook sponsor van de huidige nummer 19 van de Keuken Kampioen Divisie en verzorgt de catering in stadion De Vliert. Het is nog onduidelijk wat de rol van Sneijder moet worden bij FC Den Bosch.

FC Den Bosch is nog steeds in conflict met Kakhi Jordania, de Georgiër die de club van de KNVB niet mocht overnemen. Sneijder werd voor de winterstop nog genoemd bij FC Utrecht, dat op zoek was naar een hoofdtrainer. Clubeigenaar Frans van Seumeren zette uiteindelijk niet in op de komst van hoofdtrainer Mark van Bommel en assistent Sneijder. Hij heeft inmiddels René Hake het vertrouwen gegeven als opvolger van de vertrokken John van den Brom.

Voorzitter Huub van Mackelenbergh van FC Den Bosch is benieuwd wat Sneijder voor plannen met FC Den Bosch heeft. "Ik heb hem zaterdag rond het duel ontmoet en zag hem wat dingen op twee velletjes papier noteren. We hebben handen geschud en hij heeft nog een alcoholvrij biertje gedronken. Ik heb Dollevoet en Sneijder uitgenodigd om met een plan te komen. En misschien zijn er nog wel andere partijen bij betrokken. Ik weet het echt niet. Want er ligt nu nog niets bij ons op tafel. Als er een plan ligt dan kunnen we zeggen of het een mooi plan voor Den Bosch is. Want dan zou dat heel goed voor de club zijn. Nee, ik weet echt niet of ze de club willen overnemen of dat ze ergens anders op broeden. Ik hoor allerlei wilde verhalen maar niets is concreet nu."

Meer uit Voetbal

Voetbalsters PSG bereiken halve finales Champions League

PARIJS (ANP) - De voetbalsters van Paris Saint-Germain hebben de halve finales van de Champions League bereikt. De club uit Parijs won met 3-0 van het Zweedse BK Häcken, nadat de Franse voetbalsters de eerste wedstrijd ook al met 2-1 hadden gewonnen.

8 uur geleden
Coach voetbalsters Leicester ontslagen na 'overtreding gedragscode'

LEICESTER (ANP/RTR) - Voetbalclub Leicester City heeft vrouwencoach Willie Kirk ontslagen. De club, waarvoor de Nederlandse keepster Lize Kop uitkomt, meldt dat Kirk de 'gedragscode' heeft overtreden. Britse media melden dat er een intern onderzoek liep vanwege een vermeende relatie van de coach met een speelster van de club.

8 uur geleden
Voetbalsters Barcelona opnieuw naar laatste vier Champions League

BARCELONA (ANP) - De voetbalsters van FC Barcelona hebben zich geplaatst voor de halve finales van de Champions League. De Spaanse titelverdediger, met Oranje-international Esmee Brugts in de basis, kende niet al te veel problemen met het Noorse SK Brann. Na de 2-1-zege in de uitwedstrijd werd het in het eigen Estadi Johan Cruyff 3-1.

10 uur geleden
AZ-aanvoerster Van Lunteren gaat nog een jaar door

ALKMAAR (ANP) - Desiree van Lunteren voetbalt ook volgend seizoen voor AZ. De Alkmaarse eredivisionist heeft het contract van de 31-jarige aanvoerster met een jaar verlengd.

10 uur geleden
Reservedoelman Alblas van Excelsior stopt door knieblessure

ROTTERDAM (ANP) - Excelsior-keeper Norbert Alblas beëindigt na dit seizoen zijn carrière. De 29-jarige reservedoelman van de Rotterdammers liep vorige week tijdens de training een kruisbandblessure op, de derde in zijn loopbaan. Alblas besloot daarna te stoppen en zich te gaan richten op een trainersloopbaan.

13 uur geleden
Doelman Neuer nog onzeker voor topper Bayern tegen Dortmund

MÜNCHEN (ANP/DPA) - Doelman Manuel Neuer heeft de groepstraining bij Bayern München nog niet hervat in aanloop naar de topper tegen Borussia Dortmund. De 38-jarige keeper liep bij de training van het Duits elftal vorige week een spierblessure in zijn bovenbeen op.

14 uur geleden
Geschorste voetballer Tonali ook in Engeland verdacht van gokken

LONDEN (ANP/DPA) - De al voor tien maanden geschorste Italiaanse voetballer Sandro Tonali moet vrezen voor een nog zwaardere straf om zijn gokgedrag. De Engelse voetbalbond verdenkt de middenvelder van Newcastle United nu ook van het overtreden van de regels bij vijftig weddenschappen in Engeland, tussen 12 augustus en 12 oktober vorig jaar. Tonali kreeg in oktober zijn schorsing van tien maanden van de Italiaanse bond.

14 uur geleden