Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sluiting sportscholen blijft resultaten Basic-Fit hinderen

Sluiting sportscholen blijft resultaten Basic-Fit hinderen

AMSTERDAM (ANP) - Uitbater van fitnessclubs Basic-Fit geeft later op donderdag een kijkje in de boeken. De keten gaat al langer gebukt onder de lockdownmaatregelen in verschillende landen, waardoor het de deuren van veel van zijn sportscholen gesloten moest houden. Dit zal in de cijfers ook duidelijk worden, zo is de verwachting.

Basic-Fit beleefde vorig jaar naar eigen zeggen het zwaarste jaar uit de geschiedenis van het bedrijf als gevolg van de pandemie. De onderneming sloot het jaar af met een miljoenenverlies, maar keek evengoed met vertrouwen vooruit. Volgens Basic-Fit is er door Covid-19 meer aandacht voor fitness en het naleven van een gezondere en actievere levensstijl.

Toen de clubs afgelopen zomer na de eerste lockdown weer open mochten, merkte het bedrijf dit ook in het aantal nieuwe inschrijvingen. Op dat effect wordt nu ook gehoopt, al is nog niet bekend wanneer de sportscholen weer open mogen. Volgens Basic-Fit kan dit nu al veilig en verantwoord.

Meer uit Financieel

Economie Israël harder gekrompen dan eerder gedacht door oorlog

TEL AVIV (ANP/RTR) - De economie van Israël is in het vierde kwartaal van vorig jaar nog harder gekrompen dan eerder gedacht als gevolg van de oorlog met Hamas. Dat meldt het Israëlische statistiekbureau in een nieuwe raming.

10 minuten geleden
FNV waarschuwt voor meer stakingen bij grote wasserijen

UTRECHT (ANP) - Vakbond FNV waarschuwt voor meer stakingen bij industriële wasserijen deze week. De reden is dat textielverzorgingsbedrijven "nog altijd niet meewerken aan een goede cao" voor de duizenden medewerkers in de sector, stelt de vakbond.

11 minuten geleden
Loonstijging pakt in nieuwe cao-afspraken minder hoog uit

DEN HAAG (ANP) - De lonen gaan niet meer zo hard omhoog in nieuwe cao-afspraken. AWVN, de belangrijkste arbeidsvoorwaarden­adviseur van Nederlandse werkgevers, meldt dat de loonafspraken in maart gemiddeld 5,3 procent bedroegen.

29 minuten geleden
Eindhoven Airport rekent op grote drukte in meivakantie

EINDHOVEN (ANP) - Eindhoven Airport rekent op flinke drukte met vakantiegangers in de meivakantie. Volgens de luchthaven worden dagelijks tussen de 20.000 en 24.000 vertrekkende en aankomende passagiers verwacht. De drukste dagen zijn dan de vrijdag, zondag en maandag.

1 uur geleden
EasyJet schort vluchten naar Israël op tot 27 oktober

LUTON (ANP/RTR) - De Britse budgetluchtvaartmaatschappij easyJet heeft dinsdag alle vluchten naar Israël opgeschort tot 27 oktober vanwege de veiligheidssituatie in het Midden-Oosten. Eerder besloot easyJet al in ieder geval deze week niet van en naar Tel Aviv te vliegen, na de aanval van Iran op Israël afgelopen weekeinde.

2 uur geleden
Reisbranche wil 'flexdagen' rondom schoolvakanties

LEUSDEN (ANP) - Reiskoepel ANVR wil meer flexibiliteit rondom de schoolvakanties en roept de formerende partijen op 'flexdagen' mogelijk te maken, om de vakantiedrukte beter te spreiden. Zonder spreiding lopen prijzen in het hoogseizoen verder op, om te compenseren voor de onderbezetting buiten het piekseizoen, zegt ANVR-directeur Frank Oostdam.

2 uur geleden
Alliander doet grote aanbesteding voor nieuwe kabels

ARNHEM (ANP) - Netwerkbedrijf Alliander, het moederbedrijf van netbeheerder Liander, wil ruim 1,6 miljard euro uittrekken voor nieuwe kabels. Het gaat voor de organisatie om de grootste aanbesteding ooit voor de levering van distributie- en transportkabels voor het midden- en laagspanningsnet.

3 uur geleden