Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sevilla na zege naast Real Madrid en Atlético Madrid

Sevilla na zege naast Real Madrid en Atlético Madrid

VIGO (ANP) - Sevilla is in de Spaanse voetbalcompetitie op gelijke hoogte gekomen met Real Madrid en Atlético Madrid, die dit weekeinde allebei niet in actie komen. De ploeg van trainer Julen Lopetegui won bij Celta de Vigo: 0-1. Aanvaller Rafa Mir maakte in de beginfase van de tweede helft het doelpunt.

Sevilla herstelde zich met de winst van de nederlaag tijdens de vorige speelronde bij Granada (1-0). Dat was de eerste verliespartij voor Sevilla dit seizoen in La Liga.

Real Sociedad leidt in de stand met 20 punten uit negen duels. Real Madrid, Sevilla en Atlético Madrid hebben allemaal 17 punten en speelden een duel minder dan Sociedad.

FC Barcelona komt later op zondag in actie. Bij winst in de thuiswedstrijd tegen Valencia komt het elftal van coach Ronald Koeman op 15 punten (uit acht duels).

Meer uit Voetbal

PSV heeft tegen Sparta genoeg aan gelijkspel voor 25e landstitel

EINDHOVEN (ANP) - PSV kan voor de 25e keer de landstitel in Nederland winnen. Voor de Eindhovenaren volstaat in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam een gelijkspel. De aftrap in het uitverkochte Philips-stadion is om 12.15 uur.

1 uur geleden
Riquelme helpt Atlético met fraaie treffer langs Mallorca

MALLORCA (ANP) - Atlético Madrid heeft de vierde plaats in de Spaanse voetbalcompetitie verstevigd. Rodrigo Riquelme bezorgde zijn elftal de zege bij Real Mallorca: 0-1.

5 uur geleden
Sassuolo bezorgt kampioen Inter tweede nederlaag

REGGIO EMILIA (ANP) - Internazionale heeft voor de tweede keer dit seizoen een competitiewedstrijd verloren. Sassuolo was met 1-0 te sterk voor de kampioen van de Serie A. In september bezorgde Sassuolo Inter ook al de eerste verliespartij (1-2).

6 uur geleden
Real na nederlaag Barcelona bij Girona zeker van 36e landstitel

GIRONA (ANP) - Real Madrid heeft zich voor de 36e keer verzekerd van de Spaanse voetbaltitel. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti kan de eerste plaats niet meer ontgaan na de nederlaag die FC Barcelona bij Girona FC leed: 4-2. Real was eerder op zaterdag met 3-0 te sterk voor Cádiz.

8 uur geleden
Oranje-opponent Oostenrijk op EK zonder Schlager

LEIPZIG (ANP/DPA) - Oostenrijk kan op het Europees kampioenschap voetbal in Duitsland niet beschikken over Xaver Schlager. De 26-jarige middenvelder van RB Leipzig heeft een scheur in een knieband en staat na een operatie zeker een half jaar aan de kant.

10 uur geleden
Real Madrid na zege op Cádiz bijna zeker van 36e landstitel

MADRID (ANP) - Real Madrid heeft de 36e landstitel uit de clubgeschiedenis bijna binnen. Het elftal van trainer Carlo Ancelotti won met 3-0 van Cádiz. Als FC Barcelona later op zaterdag punten verspeelt bij Girona, is het kampioenschap al een feit.

10 uur geleden
Burnley na nederlaag dichterbij degradatie uit Premier League

BURNLEY (ANP) - Het wordt voor Burnley steeds lastiger om zich in de Premier League te handhaven. De ploeg van trainer Vincent Kompany ging kansloos onderuit in het thuisduel met Newcastle United (1-4).

10 uur geleden