Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Sevilla met nederlaag tegen Real richting finale Europa League

Sevilla met nederlaag tegen Real richting finale Europa League

SEVILLA (ANP) - Sevilla heeft de laatste competitiewedstrijd voor de finale van de Europa League verloren. Het elftal van coach José Luis Mendilibar verloor van Real Madrid, de kampioen van vorig seizoen: 1-2.

Rafa Mir zette Sevilla al in de 3e minuut op voorsprong. Real, dat speelde zonder de aan zijn knie geblesseerde Vinícius Júnior, kwam uit een vrije trap van Rodrygo na een half uur langszij. De Braziliaan maakte in de 69e minuut ook het winnende doelpunt.

Real verstevigde de tweede plaats en heeft 4 punten meer dan nummer 3 Atlético Madrid, dat zondag nog tegen Real Sociedad voetbalt. De laatste speelronde in Spanje is volgende week.

Sevilla, de nummer 10 in La Liga, treft woensdag AS Roma in de finale van de Europa League. Voor de winnaar ligt een startbewijs voor het hoofdtoernooi van de Champions League klaar.

Meer uit Voetbal

Technisch manager Bosvelt langer bij Go Ahead Eagles

DEVENTER (ANP) - Paul Bosvelt heeft zijn contract bij Go Ahead Eagles verlengd. De technisch manager is nu toe medio 2027 verbonden aan de club uit Deventer.

1 uur geleden
Ajax kijkt weer vooruit na terugkeer van geschorste Kroes

AMSTERDAM (ANP) - Ajax richt het vizier op de toekomst na de terugkeer van Alex Kroes als technisch directeur. De club zoekt een algemeen directeur, drie commissarissen en een trainer die een stem krijgt bij het formeren van een selectie die de club weer richting de nationale top moet brengen.

1 uur geleden
PSV wil laatste drie duels recordaantal punten Ajax evenaren

EINDHOVEN (ANP) - Hoewel PSV de landstitel niet meer kan ontgaan, hebben de Eindhovenaren de laatste drie duels nog wel iets om voor te spelen. PSV kan bij zeges op Sparta Rotterdam, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk het record van Ajax evenaren. In het seizoen 1971/1972 kwam de kampioen uit Amsterdam in de Eredivisie tot dertig overwinningen en drie gelijke spelen. Omgerekend naar het huidige driepuntensysteem zijn dat 93 punten.

1 uur geleden
Feyenoord-doelman Bijlow gunt trainer Slot transfer naar Liverpool

DEVENTER (ANP) - Justin Bijlow gunt zijn trainer Arne Slot een transfer naar Liverpool. "Het is jammer voor onze club", zei de doelman van Feyenoord op een persmoment na het gewonnen uitduel met Go Ahead Eagles (1-3). "Maar net zoals met een speler, gun je ook hem een mooie stap omdat hij het zo goed heeft gedaan."

3 uur geleden
Fernández komt dit seizoen niet meer in actie voor Chelsea

LONDEN (ANP/RTR) - Enzo Fernández komt dit seizoen niet meer in actie voor Chelsea. De middenvelder heeft een liesblessure opgelopen en is zeker zes weken uitgeschakeld. Zijn club uit Londen meldt dat de Argentijn inmiddels succesvol geopereerd is.

4 uur geleden
Coach Slot tevreden over ploeg vier dagen na bekerfinale

DEVENTER (ANP) - Feyenoord-coach Arne Slot was blij met hoe zijn ploeg had gespeeld bij Go Ahead Eagles. De Rotterdammers versloegen de club uit Deventer vier dagen na de gewonnen bekerfinale tegen NEC met 3-1.

12 uur geleden
Van Praag voelt zich niet beschadigd na terugkeer Kroes bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Michael van Praag vindt niet dat de raad van commissarissen van Ajax gezichtsverlies heeft geleden door Alex Kroes als technisch directeur terug te laten keren bij de club uit Amsterdam. "Het zou best erg zijn als ik niet naar al die mensen zou hebben geluisterd die graag met Alex door wilden", zei de voorzitter van het toegangsorgaan na een ingelaste ledenvergadering op jeugdcomplex De Toekomst. "Dat was best slecht geweest."

12 uur geleden