Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Seizoen voorbij voor geblesseerde Aboukhlal bij Toulouse

Seizoen voorbij voor geblesseerde Aboukhlal bij Toulouse

TOULOUSE (ANP) - Zakaria Aboukhlal komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie voor Toulouse. De oud-aanvaller van AZ is vorige week geblesseerd geraakt tijdens een duel met het Belgische Union.

Toulouse doet verder geen mededelingen over de aard van de blessure. De club wenste hem sterkte met zijn herstel. Aboukhlal tekende vorig jaar een contract voor vier seizoenen bij de Franse club.

Meer uit Voetbal

Real Madrid evenaart clubrecord met grootste zege van seizoen

MADRID (ANP) - Real Madrid verslapt niet in La Liga na het veroveren van de landstitel. Het elftal van Carlo Ancelotti boekte tegen Deportivo Alavés een 5-0-zege, de grootste competitieoverwinning van het seizoen. Real is nu dertig competitiewedstrijden op rij ongeslagen, een evenaring van het clubrecord uit 1989.

11 minuten geleden
ADO Den Haag doet goede zaken in play-offduel bij De Graafschap

DOETINCHEM (ANP) - ADO Den Haag heeft in de uitwedstrijd bij De Graafschap een goede uitgangspositie gecreëerd in de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. Het elftal van trainer Darije Kalezic won het duel in Doetinchem met 3-2.

29 minuten geleden
Manchester City heeft titel bijna binnen na zege bij Spurs

LONDEN (ANP) - Manchester City heeft de vierde titel op rij in de Premier League bijna binnen. De ploeg van coach Pep Guardiola won het inhaalduel bij Tottenham Hotspur met 2-0 en heeft zo, met nog een speelronde te gaan, een voorsprong van 2 punten op Arsenal.

46 minuten geleden
FC Dordrecht kan geen afstand nemen van FC Emmen

EMMEN (ANP) - FC Dordrecht heeft verzuimd afstand te nemen van FC Emmen in de eerste ronde van de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De ploeg van trainer Michele Santoni was in Emmen de beter voetballende ploeg, maar moest desondanks twee keer een achterstand wegwerken: 2-2.

2 uur geleden
NEC neemt na het seizoen afscheid van Sow

NIJMEGEN (ANP) - NEC neemt na dit seizoen afscheid van de 27-jarige aanvaller Sylla Sow. De club uit Nijmegen licht de eenzijdige optie in zijn contract om te verlengen niet.

3 uur geleden
Club Brugge sluit seizoen waarschijnlijk zonder Thiago af

BRUGGE (ANP) - Club Brugge kan tijdens de laatste twee wedstrijden van de play-offs om de Belgische landstitel waarschijnlijk geen beroep meer doen op Igor Thiago. De 22-jarige spits heeft maandag in het duel met Union (2-2) een knieblessure opgelopen.

5 uur geleden
Los Angeles FC bevestigt komst Franse aanvaller Giroud

LOS ANGELES (ANP/AFP) - De Franse international Olivier Giroud vervolgt zijn voetballoopbaan aan de Amerikaanse westkust. Los Angeles FC heeft de komst van de 37-jarige aanvaller bevestigd. Maandag werd al bekend dat Giroud zijn aflopende contract bij AC Milan niet zou verlengen. Toen werd Los Angeles al als mogelijke werkgever genoemd.

6 uur geleden