Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Scorende Promes kan nederlaag van Spartak niet voorkomen

Scorende Promes kan nederlaag van Spartak niet voorkomen

MOSKOU (ANP) - Quincy Promes heeft Spartak Moskou met een doelpunt niet aan een thuiszege op Krasnodar kunnen helpen. De Amsterdammer, in Nederland verdacht van poging tot moord en deelname aan een criminele organisatie, stapte met een nederlaag van 1-2 van het veld. Eduard Spertsijan scoorde tweemaal voor de bezoekers.

Promes zat in december 2020 even in de gevangenis omdat hij tijdens een familiefeest in de zomer van dat jaar een neef in een knie zou hebben gestoken. Hij werd na een paar dagen vrijgelaten en verliet Ajax voor Spartak Moskou.

Het programma Nieuwsuur onthulde afgelopen week de inhoud van een telefoontap waarin Promes de steekpartij aan familieleden toegaf. Volgens De Telegraaf werd Promes afgeluisterd omdat hij in verband is gebracht met een grote drugszaak.

Meer uit Voetbal

Frosinone degradeert in Italië op laatste speeldag na zege Empoli

FROSINONE (ANP/RTR) - Frosinone is gedegradeerd uit de Italiaanse Serie A. De ploeg verloor in eigen huis van met 1-0 van Udinese, dat ook nog kon degraderen. Daarnaast won Empoli thuis verrassend van AS Roma in blessuretijd met 2-1.

1 uur geleden
Agenten gewond door ongeregeldheden Utrecht, 2 aanhoudingen

UTRECHT (ANP) - Door de ongeregeldheden na de wedstrijd van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles in de Galgenwaard zijn zondagavond meerdere agenten gewond geraakt. De politie heeft in totaal twee aanhoudingen verricht.

1 uur geleden
Xavi wint laatste wedstrijd van seizoen als trainer van Barcelona

SEVILLA (ANP) - Xavi heeft zijn laatste wedstrijd als trainer van FC Barcelona gewonnen. Uit bij Sevilla werd het 2-1 voor Barça, waar Xavi vertrekt.

2 uur geleden
Inter speelt in laatste wedstrijd van seizoen gelijk bij Verona

VERONA (ANP) - Internazionale heeft de laatste wedstrijd van het seizoen gelijkgespeeld. De kampioen uit Milaan kwam bij Hellas Verona niet verder dan 2-2.

2 uur geleden
Utrecht-directeur noemt misdragingen fans 'schandelijk en zonde'

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-directeur Thijs van Es heeft het gedrag van een deel van zijn supporters tijdens en na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de play-offs veroordeeld. "Het is schandelijk en zonde", sprak hij voor de microfoon van ESPN.

3 uur geleden
FC Utrecht-trainer Jans baalt van fans en rode kaart Fraulo

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-trainer Ron Jans baalde na het mislopen van Europees voetbal van het gedrag van een deel van de fans en van middenvelder Oscar Fraulo. "Dat was een hele domme rode kaart", sprak de coach bij ESPN over de Deen, die in de 87e minuut na een harde overtreding werd weggestuurd door scheidsrechter Allard Lindhout.

3 uur geleden
ME grijpt in bij onrust na wedstrijd FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - De ME grijpt zondagavond in bij ongeregeldheden na de wedstrijd van FC Utrecht tegen Go Ahead Eagles in de Galgenwaard. De gemeente Utrecht meldt dat burgemeester Sharon Dijksma een noodbevel heeft afgekondigd en dat de ME charges uitvoert om de situatie zo snel mogelijk te beëindigen. Volgens een woordvoerster van de politie wordt het rustiger rond het stadion, omdat de supporters van Go Ahead Eagles vertrekken.

3 uur geleden