Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Scherpe kritiek Mourinho op Engelse voetbalbond

Scherpe kritiek Mourinho op Engelse voetbalbond

LONDEN (ANP) - Trainer José Mourinho van Tottenham Hotspur heeft scherpe kritiek geuit op de Engelse voetbalbond FA naar aanleiding van de schorsing van Eric Dier. De middenvelder van de Spurs moet voor straf vier wedstrijden toekijken, omdat hij begin maart na de verloren FA Cup-wedstrijd tegen Norwich City de tribunes op klom om een fan aan te pakken die z'n broertje had belaagd.

"Mijn gevoel is dat het voetbal in de meeste zaken niet wordt beschermd door de mensen die aan de macht zijn. Zij komen niet uit deze wereld", zei Mourinho over de FA. "Ze hebben de kennis niet. Het is heel moeilijk om een wereld te leiden waar je geen verstand van hebt."

Dier verklaarde dat hij de tribunes op klom om zijn jongere broertje te beschermen. De Engelse international zag dat z'n familielid op de tribune ruzie had met een andere supporter. De zichtbaar boze Dier wilde tussenbeide komen, maar werd tegengehouden door stewards en andere supporters. "Ik hoop dat de supporters heel, heel, heel snel weer bij de wedstrijden mogen zijn", zei Mourinho. "Ook die ene fan. Hij kan dan zijn excuses aanbieden aan onze speler. Hij moet begrijpen dat we weliswaar heel goed betaald worden, maar geen robots zijn."

Meer uit Voetbal

Coach Slot tevreden over ploeg vier dagen na bekerfinale

DEVENTER (ANP) - Feyenoord-coach Arne Slot was blij met hoe zijn ploeg had gespeeld bij Go Ahead Eagles. De Rotterdammers versloegen de club uit Deventer vier dagen na de gewonnen bekerfinale tegen NEC met 3-1.

13 minuten geleden
Van Praag voelt zich niet beschadigd na terugkeer Kroes bij Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Michael van Praag vindt niet dat de raad van commissarissen van Ajax gezichtsverlies heeft geleden door Alex Kroes als technisch directeur terug te laten keren bij de club uit Amsterdam. "Het zou best erg zijn als ik niet naar al die mensen zou hebben geluisterd die graag met Alex door wilden", zei de voorzitter van het toegangsorgaan na een ingelaste ledenvergadering op jeugdcomplex De Toekomst. "Dat was best slecht geweest."

42 minuten geleden
PSV kan 25e landstitel op Bevrijdingsdag behalen tegen Sparta

HEERENVEEN (ANP) - PSV wordt op z'n vroegst zondag 5 mei landskampioen. De Eindhovenaren versloegen sc Heerenveen in Friesland met 8-0, maar zagen daarna Feyenoord bij Go Ahead Eagles ook geen fout maken: 1-3.

1 uur geleden
Feyenoord stelt officiële titel PSV uit met zege bij Go Ahead

DEVENTER (ANP) - Feyenoord heeft met een zege bij Go Ahead Eagles voorkomen dat PSV zich onderweg naar huis vanuit Heerenveen al officieel kampioen mag noemen. De Rotterdammers wonnen in Deventer met 3-1 en hebben met nog drie wedstrijden te spelen de achterstand op de koploper teruggebracht naar 9 punten. Het doelsaldo van PSV is echter veel beter.

1 uur geleden
Union houdt titelkansen levend met zege bij Antwerp

ANTWERPEN (ANP) - Union blijft in de race voor de Belgische voetbaltitel. Het elftal van de Duitse trainer Alexander Blessin won met 3-0 bij Antwerp en houdt koploper Anderlecht en Club Brugge zo in het vizier. Anderlecht heeft 41 punten, Club Brugge 39 en Union 38.

1 uur geleden
Trainer Slot: geen geheim dat ik graag naar Liverpool ga

DEVENTER (ANP) - Trainer Arne Slot wil trainer van Liverpool worden. "Daar maak ik geen geheim van. Ik wil graag naar Liverpool", zei de coach van Feyenoord bij ESPN in Deventer, waar de Rotterdammers tegen Go Ahead Eagles spelen.

2 uur geleden
Veerman ziet PSV beste wedstrijd van seizoen spelen

HEERENVEEN (ANP) - Joey Veerman genoot tijdens het uitduel met sc Heerenveen van het spel van PSV. "Op de valreep persen we er nog even de beste wedstrijd van het seizoen uit", lachte de Volendammer na de zege van 8-0.

2 uur geleden