Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rutte: CDA-Kamerlid Omtzigt bereid tot gesprek

Rutte: CDA-Kamerlid Omtzigt bereid tot gesprek

DEN HAAG (ANP) - Het CDA-Kamerlid Pieter Omtzigt is bereid tot een onderhoud met VVD-voorman en premier Mark Rutte. "Hij is bereid tot een gesprek", zei Rutte maandagavond in Nieuwsuur.

Omtzigt speelde een belangrijke rol in het blootleggen van de Toeslagenaffaire. Hij werd daarin tegengewerkt door het nu demissionaire kabinet. Omtzigt zit al maanden ziek thuis. Er is sms-contact geweest, aldus Rutte.

3 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

bung 87 1 maand geleden
dhr omtzigt komt echt niet al rutte fluit. dat maakt dhr omtzigt zelf wel uit.
bung 87 1 maand geleden
liegende en vergeetachtige narcist rutte moet asap opzouten--nieuwe verkiezingen en omtzigt als president. tegen die tijd is omtzigt naar ik hoopvoldoende hersteld en heeft een eigen partij opgericht. alleen hij kan het vertrouwen in de politiek herstellen. het cda wat eerst zei niet met rutte in een kabinet te gaan zitten krabbelt alweer terug. de poot stijf houden verspeelt de kans op het fel begeerde pluche. het cda trapte omtzigt in de rug. en kaag heeft geen lef--was te laf om motie van afkeuring van de pvv te steunen. weg met dat stel egoisten.
Meeuwepoep 1 maand geleden
Omtzigt is heel goed bekend met de manipulatieve fratsen van Rutte die in het verleden al vaker heeft gelogen. Dit herhalende leugenachtig patroon is vaak te koppelen aan de narcistische persoonlijkheidsstoornis. Het vervelende van dit soort narcistische ministers is dat als ze betrapt worden snel even water bij de wijn doen en gouden bergen beloven. Zodra iedereen er vervolgens weer intrapt vervallen ze al heel snel weer in dezelfde manipulatieve gedragingen. En dus veranderd er niks. Mensen die zeggen dat Omtzigt een slappeling is, zouden zelf eens in een werkomgeving geplaatst moeten worden vol met narcisten. Voor de camera zijn ze zo lief en charmant maar wat er achter de schermen allemaal wordt besproken daar lusten de honden geen brood van. Een normaal mens houdt dit op den duur niet meer vol en zal uiteindelijk of een burnout krijgen of ervoor kiezen te stoppen met het beroep die ze op dat moment uitoefenen. Vergeet niet dat Omtzigt vier jaar lang voor de burger heeft gestreden om de schandalen boven water te krijgen. Deze man kan wat mij betreft niet meer stuk.

Meer uit Binnenland

NS-stations krijgen woensdag nieuwe omroepstem

UTRECHT (ANP) - De NS gaat vanaf woensdag een nieuwe omroepstem aan de reizigers introduceren. Stemactrice Karin van As neemt het stokje over van Tuffie Vos, die al 25 jaar op de Nederlandse treinstations te horen is. Woensdagochtend klinkt de nieuwe omroepstem voor het eerst op de stations Leiden Lammenschans en Soest-Zuid. Gedurende de dag komen daar steeds meer kleine treinstations bij. De NS verwacht dat de stem van Van As eind 2021 op alle stations in het land te horen is.

33 minuten geleden
Politie nam in 2020 ruim 1500 messen in beslag bij tieners

DEN HAAG (ANP) - De politie nam de afgelopen jaren meer messen en steekwapens in beslag bij jongeren in de leeftijd tot en met zeventien jaar. In 2020 werden 1565 messen in beslag genomen, in 2017 waren dat er nog 486. Ook waren meer tieners als verdachte betrokken bij een steekincident met een mes: 408 in 2020 tegen 162 in 2017, meldt de politie dinsdag.

35 minuten geleden
Diverse organisaties melden landelijke telefoonstoring

DEN HAAG (ANP) - Diverse organisaties, waaronder de ANWB, de gerechten en het Centraal Justitieel Incasso Bureau (CJIB), hadden dinsdagochtend te kampen met een landelijke telefoonstoring. Ook het Instituut Mijnbouwschade Groningen meldt de storing op zijn website. Rechtspraak.nl meldt op de site dat de rechtbanken en andere justitiële instanties "mogelijk niet telefonisch te bereiken" zijn.

40 minuten geleden
Politienummer 0900-8844 na storing weer bereikbaar

DEN HAAG (ANP) - In delen van het land had de politie in de nacht van maandag op dinsdag enige tijd te kampen met een technische storing bij het telefoonnummer voor niet-spoedeisende zaken, 0900-8844. Het nummer was hierdoor tijdelijk niet bereikbaar.

1 uur geleden
ANWB meldt storing, Wegenwacht telefonisch niet bereikbaar

DEN HAAG (ANP) - De ANWB meldt dinsdagochtend via Twitter met een landelijke technische storing te kampen. Daardoor is de Wegenwacht telefonisch niet bereikbaar.

2 uur geleden
Rode Kruis start reanimatiecursus op Instagram

DEN HAAG (ANP) - Het Rode Kruis start dinsdag met een reanimatiecursus op Instagram, genaamd ‘Life Saving Stories’. Hiermee hoopt de organisatie meer jongeren te bereiken, want volgens haar kunnen vijf op de zes jongeren niet reanimeren of een AED gebruiken, een apparaat dat het hartritme kan herstellen.

3 uur geleden
Eerste vaatje Hollandse Nieuwe gaat naar GGD

DEN HAAG (ANP) - Het eerste vaatje nieuwe haring gaat dinsdag naar de GGD GHOR Nederland. Voorzitter André Rouvoet krijgt de Hollandse Nieuwe op de vaccinatielocatie naast het Cars Jeans Stadion in Den Haag aangeboden door het Nederlands Visbureau.

6 uur geleden