Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rust in plaats van Dwars door Vlaanderen voor wielrenner Démare

Rust in plaats van Dwars door Vlaanderen voor wielrenner Démare

ROESELARE (ANP) - De Franse wielrenner Arnaud Démare start woensdag niet in Dwars door Vlaanderen. Zijn ploeg Arkéa-B&B Hotels meldt dat de sprinter kampt met oververmoeidheid. Démare zal volgende week ook niet uitkomen in de Scheldeprijs en Parijs-Roubaix. De Ronde van Vlaanderen van zondag stond al niet op zijn programma.

Démare (32) kende een matig begin van het seizoen en bleef ook zondag in Gent-Wevelgem buiten beeld met de zestigste plaats. In Milaan-Sanremo, een koers die hij in 2016 won, kwam hij anderhalve week geleden niet verder dan de 43e plaats. Démare boekte in oktober in Parijs-Bourges zijn laatste overwinning.

Meer uit Sport

Nadal enthousiast over mogelijke dubbel met Alcaraz op Spelen

MADRID (ANP/RTR) - Rafael Nadal is enthousiast over een dubbel met landgenoot Carlos Alcaraz voor de Olympische Spelen. De 22-voudig grandslamwinnaar hoopt dat ze in de aanloop naar Parijs op enkele tennistoernooien samen kunnen dubbelen.

1 uur geleden
Basketballers Minnesota winnen ook derde keer van Phoenix Suns

PHOENIX (ANP) - Aan de hand van Anthony Edwards hebben de basketballers van Minnesota Timberwolves ook de derde wedstrijd van de Phoenix Suns gewonnen. In Phoenix waren de Wolves met 126-109 te sterk en komen zo op een 3-0-voorsprong in de eerste ronde van de play-offs in de Western Conference.

3 uur geleden
IOC-voorzitter Bach verwacht Palestijnse delegatie op Spelen

LAUSANNE (ANP/AFP) - Zes tot acht Palestijnse atleten doen waarschijnlijk mee aan de Olympische Spelen in Parijs. Sommigen van hen krijgen een uitnodiging, ook als ze zich niet weten te kwalificeren, heeft voorzitter Thomas Bach van het Internationaal Olympisch Comité (IOC) tegen persbureau AFP gezegd.

3 uur geleden
Tennisser Griekspoor bereikt derde ronde masterstoernooi Madrid

MADRID (ANP) - Tallon Griekspoor heeft zich geplaatst voor de derde ronde van het masterstoernooi in Madrid. Nederlands beste tennisser rekende op het Spaanse gravel in drie sets af met de Japanner Taro Daniel: 4-6 6-3 6-4.

13 uur geleden
Overdracht olympische vlam in Athene met zang van Nana Mouskouri

ATHENE (ANP/DPA) - Griekenland heeft de olympische vlam overgedragen aan de organisatie van de Olympische Spelen in Parijs. Dat gebeurde tijdens een plechtige ceremonie in het antieke, marmeren Stadion Panathinaiko in Athene, waar in 1896 de eerste moderne Spelen werden gehouden.

14 uur geleden
Turner De Munck wint EK-zilver op voltige

RIMINI (ANP) - Turner Loran de Munck (24) heeft bij de EK in het Italiaanse Rimini het zilver gegrepen op voltige. De Munck kwam in de finale tot 14,933 punten. Daarmee hoefde hij alleen de Ierse wereldkampioen Rhys McClenaghan (15,300) voor zich te dulden. Europees meerkampkampioen Marios Georgiou uit Cyprus pakte het brons (14,800).

16 uur geleden
Tennisser Van de Zandschulp buigt voor Fransman Humbert in Madrid

MADRID (ANP) - Botic van de Zandschulp is niet verder gekomen dan de tweede ronde van het masterstoernooi in Madrid. De Nederlandse tennisser boog op het Spaanse gravel voor de Fransman Ugo Humbert, die beduidend beter was en won in twee sets: 6-3 6-3.

17 uur geleden