Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Russell leidt basketballers Warriors naar vierde zege op rij

Russell leidt basketballers Warriors naar vierde zege op rij

SAN FRANCISCO (ANP/RTR) - De basketballers van Golden State Warriors doen het na een slechte start van het seizoen steeds beter in de NBA. D'Angelo Russell leidde zijn team vrijdagavond naar de vierde zege op rij. De Warriors wonnen met 105-96 van Phoenix Suns. Russell nam 31 punten voor zijn rekening voor de verliezend kampioen van vorig seizoen.

Portland Trailblazers was ruim een week geleden het laatste team dat de Warriors wist te verslaan. Daarna volgden overwinningen op New Orleans Pelicans, Minnesota Timberwolves en Houston Rockets.

Boston Celtics was vrijdag met 129-117 te sterk voor Cleveland Cavaliers. Orlando Magic versloeg Philadelphia 76ers met 98-97.

Meer uit Sport

Ocon na botsing met Gasly gewoon van start in Canada

MONTREAL (ANP/RTR) - Formule 1-coureur Esteban Ocon doet volgende week gewoon mee aan de Grote Prijs van Canada in Montreal. Na een botsing met zijn ploeggenoot Pierre Gasly van Alpine tijdens de Grote Prijs van Monaco zei teambaas Bruno Famin dat Ocon te maken zou krijgen met "passende gevolgen". Sommigen dachten dat Famin daarmee bedoelde dat Ocon gepasseerd zou worden voor de volgende race, maar dat is niet het geval.

2 uur geleden
Swiatek, Vondrousova en Jabeur naar vierde ronde Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tennissters Iga Swiatek, Marketa Vondrousova en Ons Jabeur staan in de vierde ronde van Roland Garros. De nummers 1, 5 en 8 van de plaatsingslijst lieten zich niet verrassen en wonnen allemaal in twee sets. Eerder op vrijdag bereikte ook de Amerikaanse Coco Gauff, die als nummer 3 is ingeschaald, de vierde ronde zonder setverlies.

4 uur geleden
Sinner op Roland Garros ook na derde ronde nog zonder setverlies

PARIJS (ANP) - Jannik Sinner heeft op Roland Garros opnieuw geen set af hoeven staan. De 22-jarige Italiaan, die eind januari de Australian Open won, rekende in de derde ronde af met de Rus Pavel Kotov. Sinner won met 6-4 6-4 6-4. Eerder dit toernooi versloeg hij de Amerikaan Christopher Eubanks en de Fransman Richard Gasquet eveneens in drie sets.

6 uur geleden
Griekspoor speelt tegen Zverev op hoofdbaan Roland Garros

PARIJS (ANP) - Tallon Griekspoor speelt zaterdag tegen Alexander Zverev in de derde ronde van Roland Garros op het Court Philippe Chatrier, de hoofdbaan in Parijs. De wedstrijd tussen de beste tennisser van Nederland en de Duitse nummer 4 van de wereld is de derde partij van de dag.

6 uur geleden
Arnaldi schakelt als zesde geplaatste Roeblev in drie sets uit

PARIJS (ANP) - Het tennistoernooi van Roland Garros zit er voor Andrej Roeblev na drie wedstrijden al op. De als zesde geplaatste Rus ging in drie sets onderuit tegen Matteo Arnaldi, de Italiaanse nummer 35 van de wereld. Het werd 7-6 (6) 6-2 6-4.

6 uur geleden
Tennisster Gauff moet werken voor zege ondanks grote cijfers

PARIJS (ANP/RTR) - Tennisster Coco Gauff heeft zich ten koste van Dajana Jastremska uit Oekraïne geplaatst voor de vierde ronde van Roland Garros. De Amerikaanse nummer 3 van de wereld kreeg de zege niet cadeau in de tweede set, maar won uiteindelijk toch met overtuigende cijfers: 6-2 6-4.

7 uur geleden
Raaijmakers niet in baanselectie Spelen, geen verrassingen mannen

ARNHEM (ANP) - Baalwielrenster Marit Raaijmakers is niet opgenomen in de Nederlandse selectie voor de Olympische Spelen in Parijs. Bondscoach Nick Stöpler van de duurrenners kiest voor Lisa van Belle en Maike van der Duin. Bij de mannen zijn er met de aanwezigheid van onder anderen Harrie Lavreysen en Jeffrey Hoogland geen verrassingen.

8 uur geleden