Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruim 2,8 miljoen mensen zien Feyenoord finale verliezen van Roma

Ruim 2,8 miljoen mensen zien Feyenoord finale verliezen van Roma

HILVERSUM (ANP) - De finale van de Conference League tussen Feyenoord en AS Roma is woensdagavond door ruim 2,8 miljoen mensen gezien. De met 1-0 door de Italianen gewonnen voetbalwedstrijd in de Albanese hoofdstad Tirana was het best bekeken programma van de dag, meldt de Stichting KijkOnderzoek.

De wedstrijd werd in Nederland uitgezonden op zowel Veronica als sportzender ESPN en gezamenlijk waren die twee zenders goed voor 2.828.000 kijkers. Veronica wist daarbij wel de meeste kijkers te trekken, namelijk 2.345.000. Het staat daarmee op de eerste plaats in de lijst met 25 best bekeken programma's. Op ESPN stemden op hetzelfde tijdstip 483.000 kijkers af, goed voor de zestiende plek.

Naar de huldiging van AS Roma in het Albanese stadion keken bij Veronica 893.000 mensen. Bij ESPN werd de prijsuitreiking gevolgd door 309.000 mensen.

De nabeschouwing laat op de avond werd daarna bij Veronica nog gezien door 452.000 mensen. Het door Hélène Hendriks gepresenteerde programma behaalde daarmee de negentiende plek. Bij ESPN bleven nog 124.000 kijkers zitten voor de nabeschouwing.

Meer uit Binnenland

Schoof stuurt Trump brief met beterschapswensen

DEN HAAG (ANP) - Premier Dick Schoof stuurt Donald Trump, die gewond raakte bij een aanslag, zondagmiddag nog een brief met beterschapswensen. Dat zei de premier tijdens een persmoment bij het ministerie van Algemene Zaken.

23 minuten geleden
Schoof benadrukt veiligheid voor alle politici na aanslag Trump

DEN HAAG (ANP) - Premier Dick Schoof heeft zondag contact gehad met de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV) over de aanslag op Donald Trump. De NCTV en de inlichtingendienst monitoren de situatie in Nederland en als er noodzakelijke maatregelen nodig zijn dan worden die genomen, zei Schoof zondagmiddag tegen verzamelde pers bij het ministerie van Algemene Zaken. "Wij moeten er met elkaar voor zorgen dat politici hun werk vrij, ongestoord en veilig kunnen doen."

39 minuten geleden
Voorzitter Republikeinen Nederland: hoofd Secret Service moet weg

DEN HAAG (ANP) - Het hoofd van de Secret Service, die verantwoordelijk is voor de bescherming van Donald Trump, moet ontslag nemen. Dat zegt voorzitter van Republicans Abroad Netherlands Renee Nielsen in een reactie op de moordaanslag op presidentskandidaat Trump.

3 uur geleden
Explosie in woning Rotterdam leidt tot ontdekking drugslab

ROTTERDAM (ANP) - Een explosie in een woning zondagochtend vroeg in Rotterdam-Zuid heeft een drugslab aan het licht gebracht. De explosie is vermoedelijk van binnenuit ontstaan, maar of het lab daadwerkelijk de oorzaak van de explosie was, moet nog worden onderzocht. Na de ontploffing brak brand uit. Niemand is gewond geraakt, meldt de politie.

7 uur geleden
Wilders: beveiliging rechtse politici 'waar nodig' opschroeven

DEN HAAG (ANP) - PVV-leider Wilders stelt zondagochtend op X dat "wat in de VS is gebeurd" ook in Nederland kan gebeuren. "Onderschat het niet. De haat jegens rechtse politici is ook bij ons ongekend groot. Hun beveiliging dient waar nodig fors te worden opgeschroefd."

7 uur geleden
Premier Schoof geschokt door aanslag, wenst Trump sterkte

DEN HAAG (ANP) - Premier Dick Schoof meldt op X geschokt te zijn door de aanslag op Donald Trump. "Het is een opluchting dat hij er met lichte verwondingen van af is gekomen. Ik wens hem en zijn naasten veel sterkte met het herstel. Mijn gedachten gaan uit naar alle betrokkenen", schrijft de minister-president.

8 uur geleden
Waterschappen pompen volop om water weg te krijgen

DEN HAAG (ANP) - Door de zware regenval van vrijdag hebben waterschappen in het noorden en oosten van het land de handen vol aan het afvoeren van het water. Ook zijn verschillende sluizen dicht, omdat door de hoge waterstanden de veiligheid niet gegarandeerd kan worden.

23 uur geleden