Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ruim 1,1 miljoen mensen zien eerste Vandaag Inside na zomerstop

Ruim 1,1 miljoen mensen zien eerste Vandaag Inside na zomerstop

HILVERSUM (ANP) - De eerste aflevering van een nieuw seizoen Vandaag Inside is maandagavond bekeken door ruim 1,1 miljoen mensen. Dat meldt Stichting KijkOnderzoek (SKO). Daarmee is de SBS-talkshow met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp goed voor een derde plek in de lijst van best bekeken programma's van maandagavond.

In de eerste aflevering van Vandaag Inside, na een zomerstop van tien weken, waren Özcan Akyol en Sam Hagens te gast. Aan tafel werd onder meer gesproken over de politieke situatie in Den Haag en de situatie rondom de veroordeelde acteur Thijs Römer.

Het best bekeken programma van maandagavond was de NPO-kennisquiz De slimste mens, waar bijna 2 miljoen mensen naar keken. De zomerse datingshow B&B Vol Liefde was het best bekeken RTL-programma. Daar keken 987.000 mensen naar.

Meer uit Binnenland

Kiezers kunnen op meer stations stemmen voor Europa

UTRECHT (ANP) - Op meer stations kunnen mensen donderdag hun stem uitbrengen bij de verkiezingen voor het Europees Parlement. De stations van Gorinchem, Winterswijk en Aalten zijn maandag toegevoegd aan de lijst die de NS eerder al had opgesteld en vrijgegeven.

4 minuten geleden
Rijkswaterstaat verwacht geen problemen door hoge waterstanden

DEN HAAG (ANP) - Rijkswaterstaat verwacht de komende dagen geen problemen voor de scheepvaart door de hoge waterstanden in het land, meldt een woordvoerster. Op dit moment kampt het zuiden van Duitsland met wateroverlast door hevige regenval. "Een deel van de regen is in het stroomgebied van de Rijn gevallen. Dat is doorslaggevend voor hoeveel water er bij Lobith in Nederland binnenkomt. Maar er is heel veel regen gevallen in de Donau, dat is niet direct op ons van toepassing", legt de woordvoerster uit.

21 minuten geleden
Zeven ton aan schadeclaims door Eritrese rellen in Den Haag

DEN HAAG (ANP) - Tijdens de rellen op 17 februari bij zalencentrum Opera in Den Haag is voor 700.000 euro schade aangericht. Voertuigen van de ME vormen de grootste kostenpost. De rechtbank behandelde maandag 86 schadeclaims in de strafzaak tegen een groep Eritrese verdachten. Tegen hen is vorige week tot twaalf maanden celstraf geëist. De slachtoffers willen ieder van de tien verdachten verantwoordelijk houden voor de totale schade.

1 uur geleden
Hsl-treinverkeer wordt weer opgestart, oorzaak storing onbekend

UTRECHT (ANP) - Het treinverkeer op het traject van de hogesnelheidslijn (hsl) wordt weer opgestart na een seinstoring, meldt ProRail maandag iets voor het middaguur. Door de storing reden er sinds 06.30 uur geen treinen op dat traject tussen Amsterdam en Rotterdam. Ook reden er minder sprinters tussen Schiphol en Leiden. De NS verwacht dat de hsl-treinen rond 12.30 uur weer volgens dienstregeling gaan rijden, tot die tijd vallen ze nog uit.

1 uur geleden
Korte tussentijdse zitting in zaak over dood Gino

MAASTRICHT (ANP) - Acht minuten duurde maandagochtend de tussentijdse zitting van de rechtbank in Maastricht in de zaak rond de vorig jaar omgebrachte 9-jarige Gino. De rechtbank maakte vooral een afspraak met de verdediging van de 24-jarige verdachte Donny M. over de invulling van de vier zittingsdagen in oktober. Daarvoor worden op 17 juli direct na de laatste tussentijdse zitting de agenda's naast elkaar gelegd.

2 uur geleden
Inspectie krijgt steeds meer meldingen van geweld op scholen

DEN HAAG (ANP) - De Inspectie van het Onderwijs gaat strenger controleren wat middelbare scholen doen voor de veiligheid van hun leerlingen. Dat bevestigt de toezichthouder na berichtgeving door RTL Nieuws. "We zien al enkele jaren dat het aantal meldingen over veiligheid omhooggaat, maar dat er ook een verharding in zit, de meldingen worden steviger. Verharding van de samenleving komt de klas binnen", zegt een woordvoerder.

3 uur geleden
Zoektocht drenkelingen in Maas bij Venlo hervat

VENLO (ANP) - De politie heeft maandagochtend de zoektocht naar twee drenkelingen in de Maas bij Venlo hervat. Eerder liet de politie weten dat die pas in de middag zou worden hervat, maar dat bleek onjuist. De mannen naar wie gezocht wordt, waren zondagochtend vroeg de Maas in gesprongen nadat het mobieltje van een van hen in het water gevallen was.

3 uur geleden