Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Ronaldo wil leveren 'want de fans verdienen veel beter'

Ronaldo wil leveren 'want de fans verdienen veel beter'

MANCHESTER (ANP) - Volgens Cristiano Ronaldo is het tijd dat Manchester United gaat 'leveren'. Dat schreef de Portugese ster op sociale media, kort na de pijnlijke 5-0-nederlaag in Manchester tegen rivaal Liverpool.

"Soms krijg je niet het resultaat waar je voor vecht en soms krijg je niet de uitslag waarop je hoopt. En dat komt door ons, want het valt niemand anders kwalijk te nemen. Onze fans waren wederom geweldig met hun steun. Ze verdienen beter dan dit, veel beter. En het is aan ons om te leveren. Die tijd is gekomen", schreef Ronaldo op zijn Instagram.

Ronaldo kwam deze zomer terug naar Manchester, waar plots weer werd gehoopt dat oude tijden zouden herleven. Ronaldo, 36 jaar oud inmiddels, werd in het verleden drie keer landskampioen in Engeland en pakte in 2008 met Manchester de Champions League. Er werd voor dit seizoen ingezet op de landstitel, maar inmiddels bedraagt de achterstand op koploper Chelsea al 8 punten.

Na de teleurstelling van zondag lijkt de positie van trainer Ole Gunnar Solskjaer te wankelen. "Het is niet eenvoudig om nu iets te zeggen, afgezien van dat dit de zwartste dag is sinds ik deze ploeg onder mijn hoede heb", zei Solskjaer na afloop.

Uit de laatste vier competitiewedstrijden pakte de ploeg van Solskjaer slechts 1 punt. Komend weekend wacht United de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Meer uit Voetbal

Borussia Dortmund met Maatsen naar laatste vier Champions League

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund heeft voor het eerst sinds 2013 de halve finales van de Champions League bereikt. De Duitse ploeg met verdediger Ian Maatsen won in het eigen Signal Iduna Park met 4-2 van Atlético Madrid en dat was voldoende na de nederlaag van 2-1 van vorige week in Madrid.

1 uur geleden
Voetbalsters Ajax kloppen Feyenoord in halve finale na verlenging

AMSTERDAM (ANP) - De voetbalsters van Ajax hebben zich geplaatst voor de nationale bekerfinale. Het elftal van coach Suzanne Bakker won op sportpark De Toekomst na verlenging van Feyenoord: 2-1. Excelsior en Fortuna Sittard spelen woensdag in de andere halve eindstrijd tegen elkaar.

1 uur geleden
Arteta wil met Arsenal einde maken aan slechte reeks bij Bayern

MÜNCHEN (ANP/RTR) - Arsenal wil woensdag in de uitwedstrijd tegen Bayern München een einde maken aan een reeks slechte resultaten tegen de Duitse topclub. De Londenaren verloren de laatste twee uitduels met Bayern in de Champions League met 5-1. Van de laatste zes uitwedstrijden tegen Bayern won Arsenal er slechts eentje.

2 uur geleden
Real-coach Ancelotti denkt niet aan vorige nederlagen bij ManCity

MANCHESTER (ANP) - Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti wil niet te veel terugdenken aan de eerdere nederlagen van zijn ploeg bij Manchester City. Hij richt zich volledig op de wedstrijd van woensdag in het Etihad Stadium, na de 3-3 van vorige week in Madrid.

2 uur geleden
Borussia Dortmund met Maatsen en zonder Malen tegen Atlético

DORTMUND (ANP) - Borussia Dortmund start met Ian Maatsen in de basis in de tweede kwartfinalewedstrijd tegen Atlético Madrid in de Champions League. De Spaanse ploeg verdedigt om 21.00 uur in Dortmund een 2-1-voorsprong uit de eerste wedstrijd.

3 uur geleden
FC Barcelona verdedigt met De Jong voorsprong tegen PSG

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona begint de thuiswedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de kwartfinales van de Champions League met Frenkie de Jong in de basis. De Oranje-international vormt samen met Ilkay Gündogan en Pedri het middenveld.

4 uur geleden
Licentiecommissie verwacht in enkele dagen nieuws over Vitesse

ZEIST (ANP) - De licentiecommissie van de KNVB verwacht binnen enkele werkdagen naar buiten te kunnen treden over haar besluitvorming over Vitesse. Dat meldde de woordvoerder van de onafhankelijke commissies van de voetbalbond.

6 uur geleden