Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Renze Klamer gaat talkshow op late avond presenteren bij RTL 4

Renze Klamer gaat talkshow op late avond presenteren bij RTL 4

HILVERSUM (ANP) - Renze Klamer gaat aan de slag bij RTL. Het voormalige BNNVARA-gezicht heeft een contract voor twee jaar getekend. Vanaf augustus is Klamer bij de zender te zien in zijn eigen talkshow op de late avond. Het programma is dan de hele maand elke werkdag te zien bij RTL 4.

"Zo. Ik vond het wel eens tijd worden voor m’n tv-comeback. Gelukkig vond Peter van der Vorst dat ook, dus we hebben er maar meteen een 2-jarig contract van gemaakt. Hopsa!", schrijft de nieuwbakken RTL-presentator dinsdag op Twitter. Bij de tekst plaatst hij een foto van zichzelf en directeur content bij RTL, Van der Vorst.

Van der Vorst is blij met de komst van Klamer, stelt hij in een persbericht over de transfer van Klamer. "Hij is een uiterst waardevolle toevoeging aan ons team van programmamakers en is breed inzetbaar. Op zowel journalistiek als entertainmentgebied. In beide genres gaan we de komende jaren met elkaar bouwen aan een mooie toekomst. De latenightshow in augustus is slechts het begin", aldus de RTL-baas.

Met de talkshow op de late avond van RTL keert Klamer (32) voor het eerst sinds het voorjaar van 2021 terug op tv. Toen werd wegens "een gebrek aan urgentie" onverwachts de stekker uit de BNNVARA-talkshow De Vooravond getrokken, een programma dat hij presenteerde met Fidan Ekiz. Daarvoor presenteerde Klamer in zijn eentje al de NPO-latenightshow Laat op Vrijdag. Van 2010 tot 2018 werkte Klamer voor de EO waar bij verschillende programma's presenteerde voor radio en tv.

Meer uit Binnenland

Zangeres begint artikel 12-procedure tegen Jeroen Rietbergen

DEN HAAG (ANP) - Zangeres Nienke Wijnhoven gaat proberen Jeroen Rietbergen, de voormalig muzikaal leider van The Voice, alsnog voor de rechter te krijgen via een artikel 12-procedure. Dat heeft haar advocaat Sébas Diekstra bevestigd na berichtgeving van het AD.

1 uur geleden
Explosie bij woning in Lelystad, verdachte aangehouden

LELYSTAD (ANP) - Bij een woning aan de Binnendijk in Lelystad-Haven is woensdag een explosie geweest in een brievenbus. De politie heeft een verdachte aangehouden.

2 uur geleden
Honderden herdenken Wieteke van Dort, veel melati speldjes

DEN HAAG (ANP) - Vele honderden mensen hebben woensdagmiddag in de Kloosterkerk in Den Haag afscheid genomen van Wieteke van Dort. Volgens een woordvoerder van de familie kwamen "zeker zes-, zevenhonderd mensen samen" om te praten, te luisteren naar muziek en te bidden. Veel aanwezigen droegen een melati speldje, een symbool van de Indische gemeenschap in Nederland.

3 uur geleden
Zaterdag eerste huwelijk tussen mensen zelfde geslacht op Curaçao

WILLEMSTAD (ANP) - Twee vrouwen trouwen zaterdag op Curaçao en daarmee zijn ze het eerste stel van hetzelfde geslacht dat met elkaar trouwt in het land. Zo'n twee weken geleden oordeelde de Hoge Raad dat mensen van hetzelfde geslacht per direct mogen trouwen op Aruba en Curaçao.

5 uur geleden
Serval mag toch naar Stichting AAP en wordt dus niet afgemaakt

DEN HAAG (ANP) - De teruggevonden serval die vorige week ontsnapte in Lexmond mag toch naar Stichting AAP. De organisatie die exotische dieren in nood opvangt, had eerst geen plek. Daarop besloot de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) volgens de Dierenambulance dat het dier moest worden afgemaakt, maar daartegen voerde de Dierenambulance woensdag actie in Den Haag.

5 uur geleden
Verkeer rond Amsterdam staat voor derde dag op rij vast

AMSTERDAM (ANP) - Het is de derde dag op rij dat het verkeer vaststaat op de wegen rond Amsterdam. Door werkzaamheden op de A10 en een ongeluk bij knooppunt De Nieuwe Meer stond er rond 17.00 uur zo'n 35 kilometer file. Ook op de A9 is het druk. Weggebruikers moeten rekening houden met een uur vertraging.

5 uur geleden
Dierenambulance voert actie om afmaken serval te voorkomen

DEN HAAG (ANP) - De Dierenambulance voert woensdagmiddag actie voor het gebouw van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) in Den Haag omdat zij niet willen dat de in Lexmond teruggevonden serval wordt afgemaakt. Het baasje van de serval wil het dier niet terug en daarop besloot de RVO het dier te laten inslapen, aldus de actievoerders.

7 uur geleden