Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rentree wielrenner Alaphilippe op Frans kampioenschap na val

Rentree wielrenner Alaphilippe op Frans kampioenschap na val

WEVELGEM (ANP) - Wielrenner Julian Alaphilippe maakt zondag zijn rentree op het Frans kampioenschap. De wereldkampioen op de weg van Quick Step Alpha Vinyl is hersteld van de zware val tijdens de klassieker Luik-Bastenaken-Luik in april.

De 30-jarige Fransman hield onder meer een klaplong, gebroken ribben en een gebroken schouderblad over aan de val. Een maand na de crash liet de Belgische ploeg weten dat hij weer was aangesloten bij het trainingskamp.

Meer uit Sport

Van de Zandschulp strandt in tweede ronde masterstoernooi Rome

ROME (ANP) - Botic van de Zandschulp is in de tweede ronde van het masterstoernooi van Rome uitgeschakeld. De 28-jarige tennisser verloor ondanks een ruime voorsprong in de tweede set van de als achttiende geplaatste Félix Auger-Aliassime uit Canada: 6-1 7-6 (6).

3 uur geleden
Tennisser Van Rijthoven stelt rentree weer uit

PARIJS (ANP) - Tennisser Tim van Rijthoven heeft zijn wedstrijdrentree opnieuw uitgesteld. De voormalig winnaar van het grastoernooi van Rosmalen heeft nog iets meer tijd nodig voor het herstel van zijn elleboog, meldt hij op Instagram.

4 uur geleden
Nadal hard onderuit in tweede ronde tennistoernooi Rome

ROME (ANP/AFP) - Rafael Nadal is in de tweede ronde van het masterstoernooi van Rome uitgeschakeld. De 37-jarige Spanjaard, tienvoudig winnaar van het toernooi, verloor in twee sets van de Pool Hubert Hurkacz: 1-6 3-6.

6 uur geleden
Pogacar steviger in het roze na opnieuw ritwinst in Giro d'Italia

PRATI DI TIVO (ANP) - Wielrenner Tadej Pogacar heeft de achtste etappe van de Giro d'Italia op zijn naam geschreven. De Sloveense klassementsleider van UAE Team Emirates won na een bergrit over 152 kilometer de spint van een favorietengroepje in het skioord Prati di Tivo.

8 uur geleden
Nadal hard onderuit in tweede ronde tennistoernooi Rome

ROME (ANP) - Rafael Nadal is in de tweede ronde van het masterstoernooi van Rome uitgeschakeld. De 37-jarige Spanjaard, tienvoudig winnaar van het toernooi, verloor in twee sets van de Pool Hubert Hurkacz: 1-6 3-6.

10 uur geleden
Bredewold wint ook tweede etappe rittenkoers Baskenland

BASAURO (ANP) - Mischa Bredewold heeft ook de tweede etappe van de Baskische rittenkoers Itzulia Women gewonnen. De wielrenster van SD Worx-Protime versloeg na een rit over 104 kilometer met start en finish in Basauro haar twee medevluchtsters. De Spaanse Mavi García werd tweede, voor de Française Juliette Labous.

11 uur geleden
Wielerploeg Visma - Lease a Bike raakt Laporte kwijt in Giro

SPOLETO (ANP) - Wielerploeg Visma - Lease a Bike heeft na Robert Gesink een tweede renner verloren in de Giro d'Italia. De Fransman Christophe Laporte gaat niet meer van start in de achtste etappe, een rit met een aankomst bergop in Prati di Tivo. Laporte is niet voldoende hersteld van een val in de vijfde etappe.

13 uur geleden