Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rechter stelt Franse voetbalclubs in ongelijk

Rechter stelt Franse voetbalclubs in ongelijk

PARIJS (ANP) - Een rechter in Frankrijk heeft het beroep van drie clubs uit de hoogste professionele voetbalklasse om de competitie alsnog te hervatten afgewezen. Lyon, Amiens en Toulouse hadden de zaak aangekaart, omdat ze zich benadeeld voelen. Lyon mist door het vroegtijdig stilleggen van de competitie als gevolg van de coronacrisis kwalificatie voor Europees voetbal, Amiens en Toulouse degraderen.

Paris Saint-Germain is in Frankrijk tot kampioen uitgeroepen.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Voetbal

Keeper Ramsdale is besmette speler van Bournemouth

BOURNEMOUTH (ANP) - Keeper Aaron Ramsdale is de speler van Bournemouth die bij de tweede testronde in de Premier League positief is getest op het coronavirus. De doelman bevestigde het in tabloid The Sun. Bij de eerste ronde had hij het besmettelijke longvirus nog niet bij zich.

1 uur geleden
Topper in strijd om Duitse voetbaltitel

DORTMUND (ANP) - Maakt Borussia Dortmund de titelstrijd in de Duitse voetbalcompetitie weer spannend of zet Bayern München een grote stap richting het achtste kampioenschap op rij? Dat is dinsdagavond de vraag als de nummer 1 en 2 van de Bundesliga het tegen elkaar opnemen. Bayern verdedigt in Dortmund, waar het stadion leeg moet blijven vanwege het coronavirus, een voorsprong van vier punten.

4 uur geleden
Cantalapiedra houdt FC Twente voor gezien

ENSCHEDE (ANP) - De Spaanse aanvaller Aitor Cantalapiedra (24) houdt het voor gezien bij FC Twente. Hij kondigde op social media zijn afscheid aan. Zijn contract liep af in Enschede. Hij kan dus transfervrij overstappen naar een andere club. Zijn nieuwe werkgever is nog niet bekend.

10 uur geleden
Voetballen op zomerse middagen in Italië stuit op weerstand

ROME (ANP/RTR) - Indien later deze week wordt besloten om de voetbalcompetitie in de Italiaanse Serie A rond half juni te hervatten, zal het spelen van middagwedstrijden in de zomerse hitte op weerstand stuiten. De beoogde planning staat nu al ter discussie. "Dat is niet haalbaar, je riskeert daarmee de veiligheid van de spelers", betoogt aanvoerder Daniele Gastaldello van Brescia. "Voetballen om 16.30 uur zou schandalig zijn."

10 uur geleden
KNVB wijst Alkmaarse claim af, AZ blijft tweede in eindstand

ZEIST (ANP) - AZ heeft van de KNVB te horen gekregen dat er niets verandert aan de verdeling van de Europese tickets. De club uit Alkmaar blijft tweede in de competitie en zal uitkomen in de tweede voorronde van de Champions League. AZ heeft daarmee geen succes gehad in een poging om door de UEFA alsnog als kampioen te worden aangewezen.

13 uur geleden
Vitesse en eigenaar Gelredome komen er niet uit bij rechter

ARNHEM (ANP) - De kantonrechter in Arnhem doet begin volgende week uitspraak in het kort geding dat Vitesse heeft aangespannen tegen de eigenaar van stadion Gelredome. De Arnhemse eredivisieclub wil voor de periode waarin door de coronacrisis geen gebruik kan worden gemaakt van het stadion een lagere huursom, maar kan daar met vastgoedondernemer Michael van de Kuit geen akkoord over bereiken.

13 uur geleden
FOX Sports komt amateurclubs financieel tegemoet

ZEIST (ANP) - Amateurclubs in het voetbal met een licentie om wedstrijden van FOX Sports uit te zenden in hun kantine, hoeven over de periode van 15 maart tot en met 31 augustus niets te betalen. De zakelijke tak van de betaalzender heeft besloten over deze periode niet te incasseren om een deel van de financiële zorgen weg te nemen bij de verenigingen. Dat meldde de KNVB.

15 uur geleden