Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Real Madrid verspeelt in eigen stadion punten tegen Celta de Vigo

Real Madrid verspeelt in eigen stadion punten tegen Celta de Vigo

MADRID (ANP) - Real Madrid heeft de voorsprong op FC Barcelona in de Spaanse voetbalcompetitie zien slinken van drie punten naar één punt. 'De Koninklijke' kwam zondag in eigen stadion tegen Celta de Vigo niet verder dan een gelijkspel: 2-2.

De Russische oud-Feyenoorder Fedor Smolov schoot Celta al na 7 minuten op voorsprong. Het duurde tot de 52e minuut voordat Real Madrid langszij kwam. De gelijkmaker kwam op naam van de Duitser Toni Kroos. Aanvoerder Sergio Ramos benutte in de 65e minuut een strafschop voor Real. De koploper leek daarmee de punten alsnog in Madrid te houden, maar invaller Santi Mina zorgde in de 85e minuut voor de 2-2.

FC Barcelona won een dag eerder met 2-1 van Getafe, de komende tegenstander van Ajax in de Europa League.

0 reacties

Om te reageren moet je eerst even inloggen.

Meer uit Voetbal

Engelse topvoetballers virtueel in actie tijdens paasweekend

LONDEN (ANP/RTR) - Een aantal Engelse topvoetballers komt komend paasweekeinde in actie als onderdeel van een FIFA 20-toernooi. De Engelse voetbalbond FA organiseert de zogenoemde Footballsstayinghome Cup (Voetbalblijftthuis Cup) waarin onder anderen Marcus Rashford (Manchester United), Trent Alexander-Arnold (Liverpool) en Lucy Bronze (Olympique Lyon) hun krachten meten op het computerspel.

11 minuten geleden
Verdediger Faye verlengt contract bij Sparta

ROTTERDAM (ANP) - Lassana Faye voetbalt ook volgend seizoen voor Sparta Rotterdam. De 21-jarige linksback heeft zijn aflopende contract met een jaar verlengd.

1 uur geleden
Voetballers van Southampton leveren in tijdens coronacrisis

SOUTHAMPTON (ANP) - De voetballers en technische staf van Southampton leveren in april, mei en juni een deel van het salaris in om de club tegemoet te komen in de financiële gevolgen van de coronacrisis.

1 uur geleden
Nieuw plan om De Kuip van derde ring te voorzien

ROTTERDAM (ANP) - Als de bouw van een nieuw stadion voor Feyenoord niet doorgaat, is er alsnog de mogelijkheid om De Kuip uit te breiden. Dat stellen ondernemers die eerder ook betrokken waren bij het renovatieplan Red de Kuip dat het in 2014 niet haalde. Tegen NRC laten ze weten dat donderdag de gemeente over het nieuwe ontwerp wordt geïnformeerd.

7 uur geleden
Nederlands voetbalelftal doneert aan vrijwilligersplatform

ZEIST (ANP) - De spelers van het Nederlands elftal hebben samen geld gedoneerd aan het vrijwilligersplatform NL Voor Elkaar. Dat heeft aanvoerder Virgil van Dijk bekendgemaakt in een video.

16 uur geleden
Spelers en stafleden Real Madrid akkoord met minder loon

MADRID (ANP) - De spelers en stafleden van Real Madrid zijn akkoord gegaan met een verlaging van hun salaris tot het einde van dit jaar. In de meeste gevallen gaat het om een loonsvermindering van 10 tot 20 procent, afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt met de coronapandemie.

17 uur geleden
Geen proflicentie voor Standard Luik, Oostende en Moeskroen

BRUSSEL (ANP/BELGA) - De licentiecommissie van de Belgische voetbalbond KBVB heeft geen proflicentie toegekend aan Standard Luik, KV Oostende en Moeskroen. Tenzij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) anders beslist, zakken de clubs af naar de eerste amateurklasse.

18 uur geleden