Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Real Madrid raakt verder achterop bij koploper Atlético

Real Madrid raakt verder achterop bij koploper Atlético

MADRID (ANP) - Real Madrid is verder achterop geraakt in de strijd om de Spaanse landstitel. De ploeg van trainer Zinédine Zidane bleef tijdens het thuisduel met Real Sociedad steken op een gelijkspel (1-1). Vinícius Júnior voorkwam pas in de 89e minuut een nederlaag voor Real.

Portu opende in de 55e minuut de score voor de bezoekers uit San Sebastian. Hij kopte raak, nadat verdediger Ferland Mendy hem even uit het oog was verloren.

Real Madrid is nu de nummer 3 van La Liga, met 5 punten minder dan koploper Atlético Madrid dat een duel minder heeft gespeeld. Barcelona staat in punten gelijk met Real, maar heeft een beter doelsaldo.

Zidane moest ook in het thuisduel met Real Sociedad nog veel spelers missen. Zo kon hij geen beroep doen op Karim Benzema, Sergio Ramos, Eden Hazard, Marcelo en Dani Carvajal.

Meer uit Voetbal

Van 't Schip vindt rode kaart Bergwijn te zware straf

AMSTERDAM (ANP) - Ajax-trainer John van 't Schip vond de rode kaart die zijn aanvoerder Steven Bergwijn kreeg in de thuiswedstrijd tegen Excelsior (2-2) te zwaar bestraft. "Ik dacht aan buitenspel of geel, rood had ik absoluut niet verwacht", zei hij over het moment na ruim een half uur spelen, waarbij scheidsrechter Sander van der Eijk door de videoscheidsrechter naar de kant werd geroepen voor de overtreding van Bergwijn op Mimeirhel Benita.

1 uur geleden
Ajax-spits Brobbey heeft opnieuw hamstringklachten

AMSTERDAM (ANP) - Brian Brobbey heeft opnieuw hamstringklachten. De spits van Ajax moest zich om die reden in de thuiswedstrijd tegen Excelsior (2-2) kort voor rust laten vervangen.

1 uur geleden
Liverpool haakt af in titelrace, ManUnited wint na achterstand

LIVERPOOL (ANP) - Liverpool is voorlopig afgehaakt in de race om de landstitel. Het elftal van de vertrekkende trainer Jürgen Klopp ging in de Merseyside-derby bij Everton met 2-0 onderuit. Het Manchester United van Erik ten Hag draaide tegen hekkensluiter Sheffield United een achterstand om in een 4-2-zege.

1 uur geleden
Ajax verspeelt met tien man 2 punten in strijd om vijfde plek

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft in de strijd om de vijfde plek in de Eredivisie slechte zaken gedaan. De Amsterdammers voorkwamen in eigen stadion kort voor tijd een nederlaag tegen Excelsior: 2-2. Chuba Akpom scoorde in de 89e minuut. Nummer 6 NEC kan Ajax zondag, bij winst op AZ, passeren.

2 uur geleden
Anderlecht en Club Brugge boeken ruime zeges in play-offs

BRUSSEL (ANP) - Anderlecht heeft in de play-offs om de Belgische landstitel een eenvoudige zege geboekt op Cercle Brugge. De koploper won in het eigen stadion met 3-0 van de nummer laatst in de kampioenspoule.

3 uur geleden
Xavi gaat komend seizoen alsnog door als trainer FC Barcelona

BARCELONA (ANP) - Xavi is ook na dit seizoen nog trainer van FC Barcelona. Dat is de uitkomst van een overleg tussen de clubleiding en de voormalige middenvelder, meldt persbureau AFP.

3 uur geleden
Paris Saint-Germain heeft Franse titel na zege bijna binnen

LORIENT (ANP) - Paris Saint-Germain heeft de twaalfde landstitel bijna binnen. Het elftal van coach Luis Enrique won met 4-1 bij FC Lorient en vergrootte daarmee de voorsprong op eerste achtervolger AS Monaco tot 14 punten. Als Monaco later op woensdag punten verspeelt tegen Lille, is Paris Saint-Germain al kampioen.

4 uur geleden