Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Real Madrid neemt pas in slotfase afstand van Osasuna

Real Madrid neemt pas in slotfase afstand van Osasuna

PAMPLONA (ANP) - Real Madrid heeft de uitwedstrijd tegen Osasuna met enige moeite gewonnen. Federico Valverde opende pas in de 78e minuut de score in Pamplona, na goed voorbereidend werk van Vinícius Júnior. De ingevallen Marco Asensio besliste de ontmoeting met een treffer in blessuretijd (2-0).

Real Madrid, de nummer 2 van la Liga, verkleinde de achterstand op FC Barcelona tot 5 punten. De koploper ontvangt zondag echter nog Cádiz in Camp Nou. De videoscheidsrechter keurde twee treffers van Vinícius Júnior af. Moi Gómez schoot even voor de openingstreffer van Real Madrid namens Osasuna op de paal.

Real Madrid speelt dinsdag de uitwedstrijd tegen Liverpool in de achtste finales van de Champions League.

Meer uit Voetbal

Mbappé kondigt afscheid aan bij Paris Saint-Germain

PARIJS (ANP) - Kylian Mbappé heeft in een videoboodschap zijn afscheid aangekondigd bij Paris Saint-Germain. De Franse sterspeler komt zondag voor eigen publiek voor het laatst in actie, in het competitieduel met Toulouse.

39 minuten geleden
Jans richt zich na langer aanblijven kwartet op duel met Sparta

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht-trainer Ron Jans is zeer te spreken over het langer aanblijven van Jens Toornstra, Vasilis Barkas, Ryan Flamingo en Nick Viergever. Het contractnieuws over het kwartet werd deze week bekendgemaakt. Volgens Jans zorgt het voor continuïteit.

2 uur geleden
FC Twente contracteert jeugdspeler Ribbers

ENSCHEDE (ANP) - FC Twente heeft jeugdspeler Jort Ribbers tot medio 2026 vastgelegd. De 19-jarige aanvaller uit Lochem maakt al sinds zijn jeugd deel uit van de opleiding en zit dicht tegen het eerste elftal aan.

3 uur geleden
PSV neemt Tillman definitief over van Bayern München

EINDHOVEN (ANP) - PSV neemt de 21-jarige Malik Tillman definitief over van Bayern München, zo meldt de kersverse landskampioen. De Amerikaanse middenvelder werd dit seizoen gehuurd en PSV heeft besloten om de koopoptie in het contract te lichten.

3 uur geleden
Van 't Schip wil met ruime Ajax-selectie vijfde plek verdedigen

AMSTERDAM (ANP) - Ajax speelt zondag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Almere City. Trainer John van 't Schip kent het belang van het duel. Een zege is nodig om de vijfde plek in de Eredivisie te behouden en de play-offs te ontlopen. NEC en FC Utrecht maken ook nog kans op de vijfde plaats.

3 uur geleden
Arteta wil met Arsenal hegemonie Manchester City doorbreken

LONDEN (ANP/AFP) - Arsenal-trainer Mikel Arteta wil met zijn ploeg Manchester City van de troon stoten in de Premier League. De Spanjaard beseft dat Arsenal het in de titelrace niet in eigen hand heeft, maar doet een beroep op zijn spelers om gefocust te blijven.

3 uur geleden
AZ mogelijk weer met Zeefuik tegen Go Ahead Eagles

ALKMAAR (ANP) - AZ kan zondag mogelijk weer beschikken over Lequincio Zeefuik. De 19-jarige aanvaller maakt volgens zijn trainer Maarten Martens stappen vooruit na zijn blessure. De Alkmaarders spelen zondag uit tegen Go Ahead Eagles.

4 uur geleden