Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Real Madrid-aanvaller Hazard traint weer na blessureleed

Real Madrid-aanvaller Hazard traint weer na blessureleed

MADRID (ANP) - Eden Hazard heeft donderdag voor het eerst weer een groepstraining bij Real Madrid afgewerkt. De Belgische aanvaller liep eind november in het Champions Leagueduel met Paris Saint-Germain een enkelblessure op. Het was een periode waarin de topaankoop, in de zomer overgekomen van Chelsea, na een aarzelend begin in Madrid net op dreef begon te raken.

Vorige week trainde Hazard voor het eerst buiten met de bal, donderdag sloot hij aan bij de ploeg die het momenteel in de Spaanse competitie bijzonder goed doet. De verwachting is dat de derby tegen Atlético Madrid van zaterdag nog te vroeg komt voor de Belgische international. Aangenomen wordt dat Hazard op 9 februari in de uitwedstrijd tegen Osasuna zijn rentree maakt.

Meer uit Voetbal

Ook directeur Ten Berge vertrekt bij hekkensluiter FC Volendam

VOLENDAM (ANP) - Ook directeur Frans ten Berge vertrekt bij FC Volendam. De Amsterdammer heeft zelf besloten na dit seizoen te stoppen. Hij blijft de hekkensluiter van de Eredivisie wel ondersteunen tot er een opvolger is gevonden. Ten Berge begon januari vorig jaar in de directie van Volendam.

45 minuten geleden
Ajax mist Henderson, Brobbey, Berghuis, Kaplan en Sutalo in Zwolle

AMSTERDAM (ANP) - Jordan Henderson mist de komende drie wedstrijden van Ajax tegen PEC Zwolle, Go Ahead Eagles en Feyenoord. "Hij heeft een terugslag gekregen bij het Engelse nationale elftal", vertelde trainer John van 't Schip op een persconferentie. "Hij revalideert nu in Engeland en mist onze komende drie duels."

1 uur geleden
Van 't Schip stopt aan einde seizoen als hoofdtrainer van Ajax

AMSTERDAM (ANP) - John van 't Schip is volgend seizoen geen hoofdtrainer van Ajax meer en stopt aan het einde van de competitie. Dat liet hij weten op een persconferentie voor het uitduel van zondag met PEC Zwolle.

1 uur geleden
Amerikaanse aandeelhouders FC Den Bosch uitgekocht na onenigheid

DEN BOSCH (ANP) - FC Den Bosch neemt afscheid van zijn vijf Amerikaanse aandeelhouders. De nummer 19 van de Keuken Kampioen Divisie had al langer problemen met de investeerders, die in 2021 instapten toen de club het financieel moeilijk had. Omdat Den Bosch niet het vertrouwen had dat de situatie zou verbeteren, was de club al op zoek naar een oplossing.

3 uur geleden
Verdediger Horemans verlaat Excelsior en tekent bij FC Utrecht

UTRECHT (ANP) - Siebe Horemans verruilt Excelsior na dit seizoen transfervrij voor FC Utrecht. Dat hebben de Rotterdammers bekendgemaakt. De 25-jarige verdediger tekent voor drie seizoenen in de Domstad. Bij Excelsior is de Belg nu bezig aan zijn zesde seizoen.

4 uur geleden
Ajax verlaat Champions League volgens Grant 'met opgeheven hoofd'

LONDEN (ANP) - Ajax verlaat de Champions League met opgeheven hoofd door de 1-1 bij Chelsea, vindt doelpuntenmaakster Chasity Grant. "We hebben best goed gespeeld en hebben laten zien dat we hebben geleerd van vorige week. Dat was een van de doelen", aldus de voor Oranje opgeroepen aanvalster, die daarmee ook nog even terugkeek op de 3-0-thuisnederlaag uit het heenduel van de kwartfinales.

14 uur geleden
Ajax-vrouwen verrichten geen wonder bij Chelsea en liggen uit CL

LONDEN (ANP) - Het verrassend lange Champions League-seizoen van de voetbalsters van Ajax zit er definitief op. Na de 3-0-thuisnederlaag tegen Chelsea van vorige week leek het bereiken van de halve finales al een onmogelijke opgave, en dat bleek op Stamford Bridge ook het geval. De Amsterdammers hadden tegen het op meerdere plekken gewijzigde Chelsea wel kansen op de zege, maar de return eindigde in een gelijkspel: 1-1.

15 uur geleden