Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Real Madrid-aankoop Güler ondergaat kijkoperatie aan knie

Real Madrid-aankoop Güler ondergaat kijkoperatie aan knie

MADRID (ANP) - Real Madrid kan voorlopig nog niet beschikken over Arda Güler. Het Turkse talent liep tijdens de voorbereiding op het seizoen een blessure op aan zijn rechterknie en onderging maandag een kijkoperatie.

Real meldde dat Güler in de komende dagen aan zijn revalidatie kan beginnen. De 18-jarige middenvelder werd vorige maand voor naar verluidt zeker 20 miljoen euro overgenomen van Fenerbahçe. De Turkse international tekende een contract voor zes jaar in de Spaanse hoofdstad.

Güler is de derde speler van Real die aan de kant staat met een knieblessure. Doelman Thibaut Courtois en verdediger Éder Militão scheurden de laatste dagen een voorste kruisband van de linkerknie.

Meer uit Voetbal

Scorende Bergwijn voelt zich eindelijk weer vrij in zijn hoofd

AMSTERDAM (ANP) - Steven Bergwijn leidde Ajax met drie doelpunten tegen Almere City (3-0) naar de vijfde eindklassering in de Eredivisie. "Ik voelde me vrij in mijn hoofd", zei de aanvoerder. "Dat is dit seizoen inderdaad wel eens anders geweest. Dat moet natuurlijk wel. Maar we zijn allemaal mensen. Als het niet loopt dan ga je soms niet voor de actie maar speel je meer op safe. Je speelt dan minder op gevoel of met het verstand op nul."

16 minuten geleden
Trainer Van 't Schip toch wel blij met vijfde plaats voor Ajax

AMSTERDAM (ANP) - Trainer John van 't Schip had niet veel woorden nodig om de zege van Ajax op Almere City te omschrijven (3-0). "Het was tien minuten Steven Bergwijn", zei hij over de maker van drie doelpunten. "Dat was het eigenlijk wel."

26 minuten geleden
Vijfde plek uit zicht voor FC Utrecht na nederlaag tegen Sparta

UTRECHT (ANP) - FC Utrecht kan zich na de thuisnederlaag tegen Sparta Rotterdam (0-1) niet meer direct plaatsen voor Europees voetbal volgend seizoen. Ajax is door de zege op Almere City FC (3-0) zeker van de vijfde plek, die recht geeft op de voorronde van de Europa League. Utrecht en Sparta kunnen zich richten op de play-offs, waarin ze elkaar later deze maand mogelijk opnieuw tegenkomen.

1 uur geleden
Bergwijn schiet Ajax met hattrick naar vijfde eindklassering

AMSTERDAM (ANP) - Steven Bergwijn heeft Ajax aan een eenvoudige zege op Almere City (3-0) geholpen. De aanvoerder had voor rust met drie doelpunten binnen negen minuten een groot aandeel in een overwinning in de Johan Cruijff ArenA. Ajax stelde met die zege de vijfde plaats van de Eredivisie veilig

1 uur geleden
RKC houdt kans op directe handhaving in eigen hand

WAALWIJK/ROTTERDAM (ANP) - RKC Waalwijk heeft dankzij een late gelijkmaker tegen PEC Zwolle de kans op directe handhaving in de Eredivisie nog in eigen hand. Invaller Richonell Margaret maakte voor eigen publiek in de voorlaatste minuut de 1-1, waardoor RKC concurrent Excelsior nog op doelsaldo voorblijft in de strijd om de veilige vijftiende plek. RKC speelt volgende week nog bij kampioen PSV, Excelsior moet naar stadgenoot Feyenoord.

1 uur geleden
Gedegradeerd Vitesse boekt ook in Heerenveen zege

HEERENVEEN (ANP) - Het al gedegradeerde Vitesse heeft zijn tweede zege in drie wedstrijden geboekt. Het elftal van interim-trainer Edward Sturing was in het Abe Lenstra stadion met 3-1 te sterk voor sc Heerenveen. De Friezen lopen door de nederlaag definitief de play-offs om Europees voetbal mis.

1 uur geleden
Ajax verslaat Almere City en stelt vijfde plaats veilig

AMSTERDAM (ANP) - Ajax heeft de vijfde plaats van de Eredivisie veiliggesteld. De club won de thuiswedstrijd tegen Almere City met 3-0 en zag concurrenten NEC en FC Utrecht onderuit gaan tegen Feyenoord (2-3) en Sparta Rotterdam (0-1).

1 uur geleden