Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rashford staat voor rentree bij Manchester United

Rashford staat voor rentree bij Manchester United

MANCHESTER (ANP) - Marcus Rashford staat voor zijn rentree bij Manchester United. De aanvaller reist met United mee naar Leicester voor de uitwedstrijd tegen Leicester City van zaterdagmiddag (16.00 uur).

De 23-jarige Rashford onderging begin augustus een schouderoperatie en kwam sinds het EK niet meer in actie.

"Hij behoort tot de selectie, maar of hij gaat beginnen, kan ik niet zeggen. Hij heeft keihard gewerkt tijdens de interlandperiode. Hij deed een uur mee in een duel achter gesloten deuren, dus hij is er helemaal klaar voor", zei trainer Ole Gunnar Solskjaer.

Harry Maguire hervatte vrijdag de training. De aanvoerder liep eind vorige maand een kuitblessure op.

United staat vierde in de Premier League met 14 punten na zeven duels.

Meer uit Voetbal

Licentiecommissie gaat Vitesse mogelijk nog hogere straf opleggen

ZEIST (ANP) - De licentiecommissie van de KNVB gaat Vitesse mogelijk nog een hogere straf opleggen. Vrijdagmiddag kreeg de Arnhemse club al 18 punten in mindering.

11 minuten geleden
Slot laat zich voor bekerfinale niet misleiden door ranglijst

ZEIST (ANP) - Feyenoord-trainer Arne Slot laat zich in aanloop naar de bekerfinale tegen NEC niet misleiden door het verschil op de ranglijst tussen de Rotterdammers en NEC. "De stand voor de tweede seizoenshelft geeft een heel ander beeld", wist de coach van de nummer 2 van de Eredivisie.

23 minuten geleden
Vitesse behoudt licentie en degradeert na 18 punten aftrek

ARNHEM (ANP) - Vitesse behoudt voorlopig de licentie. De Arnhemse club heeft wel 18 punten in mindering gekregen, meldt de licentiecommissie van de KNVB. Door de puntenstraf is Vitesse officieel gedegradeerd.

49 minuten geleden
NEC-spelers moeten in finale 'wedstrijd van ons leven spelen'

ZEIST (ANP) - Trainer Rogier Meijer van NEC denkt dat de Nijmegenaren zondag in de bekerfinale tegen Feyenoord de "wedstrijd van ons leven moeten spelen". "De kansen liggen er, maar we moeten het nog wel uitvoeren op het veld en daar werken we richting de finale aan", zei Meijer tijdens de persconferentie.

51 minuten geleden
Engelse voetbalbond en clubs ruziën over schrappen replays FA Cup

LONDEN (ANP) - De beslissing van de Engelse voetbalbond om de replays in de FA Cup vanaf volgend seizoen te schrappen is niet overal goed ontvangen. De FA zegt dat die beslissing in goed overleg is genomen met onder meer de English Football League. Maar die organisatie, die de clubs op lagere niveaus vertegenwoordigt, ontkent en zegt dat hen niets gevraagd is.

52 minuten geleden
Slot vindt uitslag finale niet bepalend voor seizoen Feyenoord

ZEIST (ANP) - De uitslag van de bekerfinale van zondag tegen NEC zal voor Feyenoord-trainer Arne Slot niet bepalen of het seizoen geslaagd is of niet. "Daar zijn veel componenten voor, maar de media kijken vaak of een ploeg een prijs wint of niet", wist Slot tijdens de persconferentie in aanloop naar de finale.

1 uur geleden
NEC-coach Meijer heeft voor bekerfinale bijna fitte selectie

ZEIST (ANP) - Trainer Rogier Meijer van NEC heeft zondag in de bekerfinale tegen Feyenoord de beschikking over een fitte selectie, op de langer geblesseerde Yvandro Borges Sanches na. "De andere spelers zijn beschikbaar", zei de coach op de persconferentie twee dagen voor de eindstrijd.

1 uur geleden