Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

Rammstein geeft in 2023 concert in Groningen

Rammstein geeft in 2023 concert in Groningen

GRONINGEN (ANP) - De Duitse rockband Rammstein treedt volgend jaar weer op in Nederland. De groep geeft op donderdag 6 juli een concert in het Stadspark in Groningen, in het kader van de Europe Stadium Tour, werd donderdag bekendgemaakt. De kaartverkoop gaat volgende week donderdag van start.

Om ook in het Groningse Stadspark een stadiongevoel te creëren, worden er naast de gebruikelijke staanplaatsen ook duizenden zitplaatsen in tribunevorm opgebouwd. Zo kunnen fans daar het optreden ervaren alsof ze in een uitverkocht voetbalstadion zitten.

De gemeente Groningen kondigt het concert ook aan op haar officiële Twitter-account: "Achtung! Tedere ballades bij een romantisch vuurtje. Feeërieke klanken zweven volgend jaar op 6 juli over de drafbaan in het Stadspark."

Afgelopen juli gaf Rammstein twee uitverkochte concerten in het Goffertpark in Nijmegen. De band is bekend van hits als Du Hast, Ich Will, Bück Dich en Sonne.

Meer uit Binnenland

Wilders gaat bewoners Kijkduin 'hart onder de riem steken'

DEN HAAG (ANP) - PVV-leider Geert Wilders gaat bewoners en ondernemers in het Haagse Kijkduin dinsdagavond "een hart onder de riem steken", nu daar in een hotel asielzoekers uit Ter Apel worden opgevangen omdat de situatie in het Groningse aanmeldcentrum nijpend is. "Dat is volgens mij wat een volksvertegenwoordiger moet doen", aldus Wilders.

13 minuten geleden
Apothekersfonds krijgt boetes voor overnames zonder toestemming

DEN HAAG (ANP) - Een fonds voor apothekers krijgt een boete van de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), omdat het vestigingen heeft overgenomen zonder goedkeuring van de toezichthouder. Die toestemming is wettelijk verplicht.

29 minuten geleden
Wilders roept partijen op om in elk geval te gaan praten

DEN HAAG (ANP) - PVV-leider Geert Wilders hoopt dat partijen in elk geval met hem willen praten over een coalitie. Hij wil graag een regering vormen met VVD, NSC en BBB, zegt hij. "Mijn inzet zou zijn: ga praten met elkaar en dan zien we of het lukt of niet. Zonder te praten lukt niets", zei Wilders na het gesprek waarbij Ronald Plasterk werd aangewezen als verkenner.

31 minuten geleden
Yeşilgöz herhaalt: VVD niet in centrumrechts kabinet, wel gedogen

DEN HAAG (ANP) - VVD-leider Dilan Yeşilgöz blijft erbij dat zij met haar partij niet wil meeregeren, maar dat de liberalen wel gedoogsteun willen leveren aan een kabinet met PVV, NSC en BBB. "Dit is nu het moment om een centrumrechts kabinet mogelijk te maken", zegt zij.

52 minuten geleden
Plasterk stopt als Telegraafcolumnist tijdens verkenning

AMSTERDAM (ANP) - Ronald Plasterk legt zijn werk als columnist bij De Telegraaf tijdelijk neer, zolang hij aan de slag is als verkenner in Den Haag. Dat zegt hoofdredacteur Kamran Ullah dinsdag. Plasterk schrijft sinds 2020 columns voor de krant.

56 minuten geleden
Verdachte dubbele moord McDonald's zwijgt

ZWOLLE (ANP) - "Dan gaat Nederland het zien, dat ik onschuldig ben", zei Veysel Ü. toen hij onderzocht werd in het Pieter Baan Centrum. Maar bij de start van de behandeling van de strafzaak rond de dubbele moord in een McDonald's-restaurant in Zwolle zwijgt de 34-jarige verdachte.

1 uur geleden
Meer gemeenten tellen stemmen voor Tweede Kamer opnieuw

DEN HAAG (ANP) - In meer gemeenten moeten stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen opnieuw worden geteld. Er zitten mogelijk foutjes in de tellingen, en die moeten worden opgehelderd voordat de einduitslag wordt vastgesteld.

1 uur geleden