Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV wil in Kopenhagen geen cruciale fouten maken

PSV wil in Kopenhagen geen cruciale fouten maken

KOPENHAGEN (ANP) - PSV wil donderdag tegen FC Kopenhagen in de achtste finales van de Conference League geen cruciale fouten maken. Dat zei trainer Roger Schmidt in aanloop naar het duel. Het eerste treffen tussen de clubs in Eindhoven eindigde in 4-4.

"We hebben die wedstrijd uitvoerig geanalyseerd en weten waar de kansen liggen", zegt Schmidt op de website van de club. "Details zijn vaak beslissend. Kopenhagen strafte in Eindhoven onze persoonlijke fouten meteen af. In mijn ogen hadden we het betere van het spel, maar domineerden we niet genoeg om de wedstrijd in het slot te gooien. De persoonlijke fouten brachten de tegenstander in een zetel. De foutloze wedstrijd bestaat niet, maar we mogen geen fouten meer maken op cruciale plekken op het veld."

Volgens Schmidt zijn Mario Götze en Mauro Júnior inzetbaar. "We hebben hen gisteren bewust niet laten meetrainen. Ze hebben de afgelopen periode een hoop wedstrijden gespeeld. Ze hebben nergens last van, maar met het oog op eventuele oververmoeidheid achtten we het verstandiger de training te laten schieten. Ze zijn in staat te spelen en mankeren niets."

Phillipp Mwene, Ryan Thomas en André Ramalho ontbreken wel bij PSV.

Meer uit Voetbal

PSV met bereiken achtste finales CL al zeker van 50 miljoen euro

SEVILLA (ANP) - Het bereiken van de achtste finales van de Champions League is voor PSV niet alleen op sportief gebied belangrijk. De Eindhovenaren mogen dankzij die prestatie ruim 50 miljoen euro bijschrijven. Dat bedrag kan nog verder oplopen in het laatste pouleduel met Arsenal en vanaf de achtste finales.

6 uur geleden
PSV na acht jaar weer naar achtste finales Champions League

SEVILLA (ANP) - PSV staat na acht jaar weer in de achtste finales van de Champions League. De Eindhovenaren kunnen, dankzij een zege van Arsenal op RC Lens (6-0), de tweede plaats in groep B niet meer ontgaan.

6 uur geleden
Pepi blijft bescheiden na treffer: ik moet geduld hebben

SEVILLA (ANP) - Ricardo Pepi bleef bescheiden nadat hij PSV in de blessuretijd van de uitwedstrijd tegen Sevilla aan een cruciale zege had geholpen. De Amerikaan kopte de bal in de 92e minuut, na een voorzet van Yorbe Vertessen, hard binnen: 2-3.

7 uur geleden
Trainer Ten Hag baalt van gelijkspel Manchester United

ISTANBUL (ANP) - Trainer Erik ten Hag baalde van het gelijkspel van Manchester United bij Galatasaray in de Champions League (3-3). "We hadden de wedstrijd in handen", zei hij vlak na het duel in Istanbul. "We speelden ook goed, maar dan moet je ook 3 punten pakken. Dat hebben we niet gedaan. Ik moet ook constateren dat we niet goed hebben verdedigd."

7 uur geleden
Pepi beëindigt reeks van zestien jaar zonder uitzege voor PSV

SEVILLA (ANP) - PSV beëindigde met de miraculeuze overwinning bij Sevilla (2-3) een lange reeks uitwedstrijden in de Champions League zonder zege. De laatste keer dat de Eindhovenaren in het hoofdtoernooi een duel buiten het eigen stadion wonnen, was tot woensdag zestien jaar geleden.

7 uur geleden
PSV-trainer Bosz verbaasd na 'bizarre avond' in Sevilla

SEVILLA (ANP) - PSV-trainer Peter Bosz zag zijn elftal tegen Sevilla lange tijd misschien wel de slechtste wedstrijd van het seizoen spelen. "Het zag er niet naar uit dat we nog terug zouden komen. Dan mag je wel van een historische en bizarre avond spreken, ja", zei hij na de 3-2-zege.

8 uur geleden
Bosz denkt Lozano met hamstringblessure wel even kwijt te zijn

SEVILLA (ANP) - Hirving Lozano komt voorlopig niet aan voetballen toe. Die verwachting sprak PSV-trainer Peter Bosz uit na de 3-2-zege van zijn elftal bij Sevilla in de Champions League.

8 uur geleden