Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

PSV verlengt contract aanvaller Bakayoko tot 2026

PSV verlengt contract aanvaller Bakayoko tot 2026

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft het contract van de Belg Johan Bakayoko opengebroken en verlengd tot de zomer van 2026. De 19-jarige aanvaller verruilde in 2019 Anderlecht voor PSV en is bezig aan zijn eerste volledige seizoen in het eerste elftal.

"We willen deze jonge speler, met veel internationale potentie, graag verder ontwikkelen voor de club", zei algemeen directeur Marcel Brands over de verlenging. PSV nam onlangs afscheid van twee andere aanvallers: Cody Gakpo en Noni Madueke.

Bakayoko kon deze winter volgens PSV rekenen op de interesse van Paris Saint-Germain, maar Bakayoko wilde liever in Eindhoven blijven. "Ik wil hier kampioen worden", zei hij. "Dit contract geeft aan dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik ben enorm trots."

Debuutjaar

Dit seizoen kwam Bakayoko, die op 8 februari van vorig jaar zijn debuut maakte in het eerste elftal, in dertien competitiewedstrijden tot vier doelpunten. Zondag gaf hij in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Twente twee assists.

PSV staat vierde in de Eredivisie en heeft 6 punten achterstand op koploper Feyenoord. Donderdag nemen de Eindhovenaren het in de kwartfinales van de beker op tegen ADO Den Haag.

Meer uit Voetbal

Bosz: kampioenswedstrijden zijn nooit goed, dat blijkt wel

EINDHOVEN (ANP) - Trainer Peter Bosz vond het voor een keertje niet zo erg dat het voetbal van PSV niet zo goed was. "Kampioenswedstrijden zijn nooit goede wedstrijden, dat blijkt wel", sprak de Apeldoorner na de zege van 4-2 op Sparta.

18 minuten geleden
Oud-doelman Van Breukelen overhandigt PSV'ers kampioensschaal

EINDHOVEN (ANP) - De selectie van PSV kreeg de schaal uitgereikt die bij de 25e landstitel uit de clubgeschiedenis hoort. Dat gebeurde in het Philips-stadion door Hans van Breukelen. De oud-doelman gaf de kampioensschaal aan aanvoerder Luuk de Jong, die in de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-2) niet wist te scoren en dit seizoen voorlopig op 27 doelpunten blijft staan.

33 minuten geleden
PSV verkleint achterstand op Ajax tot elf landstitels

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft de achterstand op Ajax qua behaalde landstitels in de Eredivisie verkleind tot elf. De Eindhovenaren behaalden tegen Sparta (4-2) hun 25e kampioenschap in Nederland en de eerste sinds 2018.

1 uur geleden
RKC scoort voor het eerst vijf keer in uitduel Eredivisie

ALMELO (ANP) - RKC Waalwijk heeft een belangrijke zege geboekt in de strijd tegen degradatie uit de Eredivisie. De ploeg van trainer Henk Fraser scoorde op bezoek bij Heracles Almelo voor het eerst vijf keer in een uitduel op het hoogste niveau van Nederland (0-5).

1 uur geleden
Vierde landstitel in zestien jaar voor PSV

EINDHOVEN (ANP) - PSV pakte in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam (4-2) de vierde landstitel in de laatste zestien jaar.

1 uur geleden
PSV stelt 25e landstitel veilig met moeizame zege op Sparta

EINDHOVEN (ANP) - PSV heeft zich voor de 25e keer verzekerd van de landstitel. De Eindhovenaren maakten het zichzelf in de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam wel lastig. Na een ruststand van 2-2 won PSV met 4-2 en kon het feest in het Philips-stadion alsnog uitgebreid gevierd worden.

1 uur geleden
PSV landskampioen na thuisoverwinning (4-2) op Sparta Rotterdam

EINDHOVEN (ANP) - PSV is kampioen van de Eredivisie. De Eindhovenaren wonnen voor eigen publiek met 4-2 van Sparta Rotterdam en zijn daardoor niet meer te achterhalen door uittredend kampioen Feyenoord.

1 uur geleden